Sunday, June 26, 2011

Kenape Sy Tak Suka Bloglist??

berfikir sambil tangan kat dagu mate ke atas..(tukar sikit)

kenape sy tak suke buat bloglist banyak banyak??sy sombong ke??sy bajet bagus ke??owh tidak..tidak sama sekali..aku tak sombong..kalo aku nak ramai lagi follower aku leh je wat segmen blog list toh kan..tapi aku tak buat pon..sebab ape??perlu bersebab erk..yup..sume perlu bersebab..so aku cakap ye sebab sebab nye..

sebab..aku nie bukan nye rajin sangat..so aku tak nak lah menjanjikan ape ape..aku wat setakat yg termampu je..kalo aku buat segmen blog list..for sure aku kene buh senarai banyak banyak..and update senarai toh setiap hari kan..bw blog yg aku dah senarai..sebab aku dah berjanji kan..so aku tak nak la buat..and semalam aku baru bukak blog list baru sebab dorg permata hati ku..chewah..poyos..

aku amik jalan pintas and menyenang kan diri aku lah kan..tak payah buat bloglist ramai ramai..tak payah tipu diri sndiri..tak payah tipu org lain dengan segmen blog list segala..sebab kite manusia..bukan semua manusia akan tepati janji..aku tak nak macam toh..kalo aku wat segmen bloglist and list ramai ramai tapi aku tak lawat pon..buat ape..aku akui aku si pemalas..haaaaa..untuk mengadili diri aku and org lain aku buat list yg aku rase sepatutnye lah..lagian yg buat segmen bloglist toh..bukan semua tepati janji..kadang toh cakap je..segmen je blog list..tp tak list pon..so same mcm menipu diri sendiri and menipu org..berdosa kan..so..tingkat kan pahala kurang kan dosa..nie pendapat aku lah kan..

7 comments:

Afrina KN said...

Lagi satu, If letak bloglist nanti blog jadi berat D:

HEHE :) If sudi, singgah lah blog saya. http://thecrappingstarts.blogspot.com/

Bro ahmad said...

anis,ahmad baru nak tambah bloglist..hihihi setakat ni kekosongan 10 lagi...komitmen 20 bloglist dah cukup,,memadai buat permulaan..kalau dah pro tambah lagi...XD

ashafanie said...

hehe...xreti la sal bloglist ni, tp blog saye ade dlm list blogger laen..aiyakkkk

anismelon said...

@afrina:yeke..hehe..anis tak tau lak sbb sikit je blog list..hehehe..anis lawat t..

Bro ahmad said...

anis,,hihihi
anda di tag

http://www.trioseposen.com/2011/06/persona-trading-my-first-contest.html

cik najihah said...

letak yang mane bes je huhu
jahat kan

noTTy me! said...

ala....xphm la..kik300

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...