Thursday, June 30, 2011

Entry Untuk Adik Ku...

salam..pagi sume..heeee..mule kan hari mu dengan senyuman..ngehehe..pagi pagi lagi dak nie dah wat aku tersenyum..heeeeeeee...senyum pai telinga..dak nie wat ape tau kat aku..heeee..dye wat segmen klik klik sini..bersama hatiku..aku tak de join pon segmen banyak banyak semalam..semalam aku join segmen si freaky je..singgah sini untuk tengok mereke yg turut join..freaky list..

heeee..dak yg wat segmen nie dye wat segmen dye sendiri..mb dye senaraikan blog yg selalu kat hati dye gamak nye...weeee...tak pon dye kenan kat haku...hahaha..serious..jangan percaya..bile kuasa suka melebihi kuasa duka pagi pagi nie..aku memang ginie..ngeee..:p..hakhak..sape dye??nak tawu ke..name dye Ku Azhar..nak tau detail lawat lawat and follow follow lah blog beliau okek..comel dak nye..heee..selame pemerhatian aku kat blog dye..ecece..lame la kunun..dalam minggu nie lah..dye nie pecinta alam..tengok header dye nie..pecinta alam kan..so ape lg..g lah jengukkk..

Final Hope

p/s:ku..anis tak puas hati lagi nie..nape no. 2..anis na no. satu..nak no satu..hahaha..boleh tak ku azhar??ngeeee..diam je..boleh la toh..hakhak..

9 comments:

Bro ahmad said...

anis top carta no1 blog ahmad tapi tetap ada persaingan hihihi...XD anis beli la DCLR boleh snap gambar cantik2 huhuhu.. nnti kongsikan dengan ahmad ye..ahmad dah follow blog tu....:)yes

Hans said...

hohoho
pencinta alam tu
ekekek
nanti den terjah blog dia

Kisah Joyah Dan Bedah

Syuxer said...

nanti saya terjah budak tuh..:)

dwaty said...

ku anis yang minat ku azhar erk????

anismelon said...

@ahmad:huuuu..yeke..ade persaingan yup..sp yg na rampas carta top anis toh..habak mai anis na debik..ekekek..

tak pe la ahmad if dah ade psaing..anis relakan..hehe..

anismelon said...

@hans:hehehe..pecinta alam kan dye..weee..terjah jgn tak terjah..heee

anismelon said...

@syxer:hehe..terjah jgn tak terjah..:)

anismelon said...

@dwaty:anis tak da ku..tak leh minat golongan ade ku..kikiki..:p

nelly said...

terjah !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...