Saturday, June 18, 2011

Layan Fries+coke

Rini aku pergi mencari something tok ayah aku..huuuu..jumpe pon..mula ingat na buat kan cake tok ayah aku..tp sebab masalah masalah teknikal..aku buat plan B..heeee..hope ayah aku suke lah erk dengan ape yg kiteorg pilih nie..tapi pon ayah aku mane pernah tak suke pilihan anak anak dye kan..heee..
pica cik google..pinjam sat na..

otw na balik toh aku drive thru  kat mcd tok beli fries and coc..huuuuu..aku rase lidah aku payau payau je..dapat coke..uhhhh..kesegaran begitu terasa.lege tekak kot..ngeee..aku suke frise MCD..panas je..tak mcm frise KFC..lemau..sejuk..uhhhh..MCD nie aku tak berape gemar burger dye..macam susah nau na abis..kalo yg besar lg lah..nak masuk kan kemulut toh..owh..wajib lah bersepah bile makan kan..mase dolu makan big mac kan..juling juling biji mate aku dok fikir cam no na sumbat masuk lam mulut..so kalo sekadar tok lepak lepak kat MCD aku prefer air ngn frise je..kalo org na belanje or aku na belanje org baru aku makan burger..heeee..
tengok perempuan nie..tak semenggah nau..tengok burger cam na telan semua je..ngehehe..pica last yer..

9 comments:

Dayana Aj said...

nape xgi mkn gcb ?! sedap woooo...

anismelon said...

@dayana aj:xberape kenan burge MCD..sedap ke..t anis try..heee..

wunny said...

mcd.. my fevert 2.. smue buger lynn :):)

Bro ahmad said...

anis
dah jemu dah dengan mcd,,itupun sebab minat ngan glass dia je...lepas nie puasa 3-4 bulan dulu hmmm...kalau nak belanja anis boleh je...

anismelon said...

@wunny:mkn mcd tp wunny tetap kuwus..bgs bgs..ape rhasia nye..ngeee

anismelon said...

@ahmad:toh la..kalo xmkn ari ari cam no la na kumpul glass glass toh en..

na belanje erk..pizza la sedap sikit..hahaha..:p

adib syazwan said...

i LIKe McD..hohohoho!

cart kartika said...

wow! mcD~ nk sket.. huhu love it!

anismelon said...

@cart kartika:hehe..jemput jemput..ngehehe..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...