Tuesday, June 14, 2011

Lelaki Kedah Pemalas...betul ke??

salam..pagi semua..aku na tanye nie..betul ke lelaki jawa rajin??aku dgr  dgr org cakap kalo na kawin kawin dgn lelaki jawa..lelaki jawa rajin bekerja..dalam bab tolong tolong isteri nie lelaki jawa xkisah..xpayah disuruh..betul ke..

and menurut makcik aku..jangan la kawin dgn lelaki kedah..menurut makcik aku lelaki kedah nie pemalas...betul ke??..aku xsokong 120%..sebab pe..sebab ayah aku org kedah..aku rasa ayah aku..hurmmm..the best ayah in da world..aku xpernah langsung nampak ape yg malas kat ayah aku..bukan ayah aku je..termasuk ayah aku ade 4adik beradik lelaki..aku tengok semua boleh harap..rajin je..

yg paling aku nampak ayah aku la..sape cakap lelaki xleh wat keje pompan..ayah aku leh je..ayah aku leh memasak..kemas rumah..sapu sampah..jemur baju..lipat baju..pendek kate ape pompan leh wat ayah aku pon leh..paling bagus..ayah aku tawu cam ne nak urus kan baby baby nie..xcaye..kene pecaye jugak..aku ade tige beradik..mase ktorg kecik kecik..ayah aku yg selalu mandi kan kteorg..basuh berak sume..haaaa..aku salute la kat ayah aku..satu je ayah aku xleh wat..mengandung and beranak..mengadungkan org boleh la..wahaha..:p..sekarang kan ayah aku dah kawin lain..adik beradik arwah mak aku sume cakap untung sape yg dapat ayah aku..dah ternyata ayah aku mmg leh harap..

tp xsemua lelaki cam ayah aku..kire ktorg beruntung la dapat ayah cam ayah aku..and aku nak lelaki cam ayah aku..rajin..penyayang..penyabar..baik hati..suke tolong org..xtinggal sembahyang..tah lah..aku rase ayah aku terlalu perfect..sempena hari ayah 19 Jun nie..aku na wish...HAPPY FATHERS DAY TO MY AYAH..ZUBER B AZIZAN..KAU LAH SEGALANYA..I LOVE YOU SO MUCHHHH...

5 comments:

Bro ahmad said...

nasib baik bro bukan lelaki kedah
kihkihkih sangat rajin

GaRy™ said...

hahaha... kat negeri mana pun ada laki malas.. hihihi... tapi gary x... ngeeee...

anismelon said...

@ahmad:ngeeee..kalo ahmad org kedah malas ke x??kakaka...

rajin kan ayah anis..heee..syg ayah..:)

anismelon said...

@gary:mmg pon..tp org dok cakap lelaki kedah..kalo gary xmalas gud gud..leh kawin dah nie..ngeee..:p

Tokan said...

jawa kedah...ok ke?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...