Tuesday, June 28, 2011

Menghitung Hari..

pagi semua..hehehe..mula kan hari anda dengan senyuman yup..hehehe..aku tengah menghitung hari nie..menghitung hari yg makin hampir..weeee..21tahun..6bulan..28hari..so bile dah menghitung hari nie..mula lah merencane sape yg aku nak pau..weeee..dah ade list dah nie..hehe..so mangse dah terkene..ngehehe..tengok tengok beliau belikan ape..pemberi yg terawal nie..weeee..beliau beli kan ini..



jadi la kan..wee..dah selamat masuk pewot dah pon..ngeee..asalnye dye ajak aku pg..tapi aku..hahaha..terase malas mau berjalan..lagian baru baru nie ade "tanah runtuh" kat situ..(ish..bahaya..bahaya)..so malas lah haku..dye turun dari Cameron singgah Kuala Woh..nak mandi manda katenye..ajak aku pg jugak..aku nie..hurmmm..camno lagi nak bagi alasan..alasan "tanah runtuh" dah selamat digunakan..bile aku nak beralasan lagi..dan dan dye menyambung ayat.."kat Kuala Woh tak de tanah runtuh"..haaaa..amik kao kene balik..kakaka..

siap punye siap dalam kadar yg lembab pai lah hujan turun..kakaka..aku pon"yes..yes..".."mcm mane awk nak mandi..kat sane tak hujan ke..kat sini hujan..bahaye lah..bek awk turun..sy belanja KFC kat bawah nie.."..dye.."hujan??tak jadi mandi.."turun lah dye dgn kehampaan..tak payah la haku naik ke Kuala Woh toh..ngeee..boleh pakai gak kan akal aku nie..weeee..

bile dah nak dekat dengan hari ketuaan..mule lah ayat gedik santai aku keluar kat semua org..pas nie na gedik santai kat bos pulak lah..weee..

p/s:tenkayu ye Mohamad Haziq B. A Rahman..hehehe..berkat ayat ayat haku..dapat makan stobery..bukan senang org na lanje nie

20 comments:

sukasuki said...

ni mesti pandai mengayat ni..suka pic last skali..hehehe

Mohd Hazwan Hashim said...

lama gua tak makan strawbery :)

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

terasa lak masam strwberyy tu bila turun dari cameron..heheh..

rara pinkmafia said...

akk baru je plan nk g cameron ahad ni.

misz sheyla said...

arghhh..... stoberi tu nmpak sedap bangat...ade gak nek cameron ag ni....huee...jeles2

Hanis MY said...

wee bestnyaaaa makan ichigo!

msredcheesecake said...

cik anis,
meh tulung ajar msred pujuk owang banje msred makan...msred tak pandai ni...hhaaa

Hans said...

walaweh
strawberry kalau yg fresh sangat manis dan sedap

Juvana Episod 10

Bro ahmad said...

makan strawberry cicah coklat la baru sedap..XD...CAMERON HIGHLAND best

cik najihah said...

teringinnye nak makan strawbery fresh!

anismelon said...

@suka suki:hehehe...xde lah..biase biase je..gedik gedik santai..:p

anismelon said...

@hazwan:huhu..anis pon dah lame gak..nie baru makan org bg..weee..

anismelon said...

@nuyui:tawu tak pe..dye manis kat atas je..bile dah turun masam..kenyit kenyit mate makan..

anismelon said...

@sis rara:hehe..pg la..best..santik..mane da tanah runtuh toh..dah pulih..:)

anismelon said...

@misz sheyla:hehehe..pg la lg kot kot ade pic terbaru leh menang kontest lg..heeee

anismelon said...

@sis hanis:weeee..jopon panggil ichigo ke..baru anis tawu..heeee

anismelon said...

@msred:heeee..gedik gedik santai gitu..kompom dapat...wakaka..

anismelon said...

@hans:tawu tak pe..kalo kat atas kemain manis nye..dah turun..hurm masam kenyit kenyit mate makan..

anismelon said...

@ahmad;sedap ke..anis xpnh try lg..heee..nie pon org yg bg..

anismelon said...

@CN:hehe..teringin ke??meh datang sini..anis bawakkan..nak??

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...