Saturday, June 25, 2011

Pilihan Hati Aku..

salam..selamat hari sabtu..huuu..tak tau nak merepek mereban ape rini..so aku wat satu bloglist baru tajuk aku bagi..pilihan hati..huhu..kenape tajuk mcm nie..ngeeee..poyos na mampus..wuuuu..


aku buat blog list baru and tajuk nye segitu..sebab mereke mereke nie pilihan hati aku..okek..go through..aku cakap one by one kenape mereke pilihan hati..

my happy family@kak risa..beliau buat kan entry tok daku..sebab daku follower beliau yg ke 666..nie entry nye..hahahaha melepas!!!666 takde ong!!!...dah lame dah nie..bulan empat gitu..nie entry aku buat beliau pulak..kak risa punya entry..(29 April)..skang kak risa punye follower dah na dekat 1k..952..pg lah lawat and cukup kan follower dye ke 1k okek..kot kot la bile dah 1k kak risa wat kenduri sempena nak sambut puase..hehe..

trioseposen@ahmad..kau selalu dihati ku..ahmad..akaka..:p..okek..dye nie pengomen tegar blog daku..even aku just merepek repek kat entry pon dye still komen..heee..tenk ye ahmad..dye banyak la gak wat entry related ngn haku..banyak ke..wakaka..perasan jap 120saat..nie antaranye..apabila cinta lahir dalam diri..ade lg..yg segmen abg ben toh..dye nak hack blog haku yg hena ini..kejam kejam..entry aku buat dye lak..yg nie..ahmad owh ahmad..(2 Jun)..

kongsi kongsi cerita@syafeqaa..beliau follower aku yg ke 600..nie entry aku buat beliau..follower anis yg ke 600..(29 Mei)..nie pulak entry yg dye buat kan toh haku..hadiah dari blogger:D..tenks yup dear sudi follow..

haku punya cerita@miszsheyla..beliau ade join contest aku..aku buat mase bulan 4 kot..totop nye 1 mei..so miszsheyla nie pemenangnye...nie entry aku buat beliau..pemenang 1st constest anis pic percutian...(11 Mei)..entry yg beliau buat untuk aku..mekasih anis melon..

one_niezuka life@wani..beliau followe aku yg ke 666..nie entry aku buat beliau..follower anis yg ke 666..(4June)..nie pulak entry yg beliau buat untuk aku..hadiah saya sebagai follower ke 666 da sampai!!!..

p/s:okek..done..terjawab lah sudah mengapa mereka pilihan hati..aku hargai dorg dorg nie..org hargai aku..aku 2x hargai orang..inysallah..aku akan selalu bw ke blog blog dorg nie..:)..and bloglist nie akan bertukar dari semasa ke semasa..ikut suka aku..ngeee..

13 comments:

Freaky said...

uwaa blog firdaus takde. hehe gurau je

tamlegend said...

kecik ati aku...blog aku takde dlm list...

anismelon said...

eheh..freaky punye bukan ade ke..kat blog list sekali dgn yg pemes pemes..jap2 anis cek balik..

akutetapaku.com said...

i punyer pun takde..hehe

rara pinkmafia said...

untungnya mereka.heeee.

anismelon said...

@rara:sis rara pon ade..kat bloglist femes femes..lg untung..dgn abg ben..cik epal..haaaa..

Bro ahmad said...

07 mei ahmad join segmen anis hihihi
segmen jom jiwang
http://www.trioseposen.com/2011/05/segmen-jom-jiwang-sekejap-bersama.html

janji rock kapak yeah yehh

Bro ahmad said...

yea yea yea nama dah masuk bloglist
suka,suka2....tegah loncat2 sekarang
aduh jap lagi nak masuk keje pulak....:)

Bayu Kenangan said...

bagus... bagus... orang memberi kita menerima dan segala penghargaan kita takkan lupa kan?

OnE_nIeZuKa said...

yeaaaaaayy....thanks akak!!!
hehe...btuah saya de d hati akak..haha

Bella Bell said...

waaahhh.. blogger hebakkk tu.. heheh!!~

^^

syafeeqa said...

wahhhh~~
thanks akak :) terharu lagi sekali tau :)

misz sheyla said...

waaa...terharu ni... kite 2 3 kali hargai kamu...ekekekek....thankssss...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...