Monday, June 13, 2011

owh cikgu shida

aha..ketinggalan ketapi tanah melayu betul haku nie kan..weee..aku pnh dengar gitu gitu je sal cikgu shida nie..aku xamik port pon..tp bile cik shopping2u nie wat entry sal cikgu shida..tergerak hati la aku na g tngk video video nye..

aku nie..name je keje kat seri iskandar nie..tp ape pon xtawu..ngeee..aku ade gak tngk org opis aku tngk video cikgu shida nie..tp aku still xamik port..ngeee..btl ke dye jadi gitu sbb pts tunang..aku pon xtawu le..tp hurmmm..aku tertanye tanye gak dye xsegan ke wat gitu..tah le..kalo btl dye jd gitu sbb putus tunang mb la kot..sbb bukan semua org leh terima kenyataan kan..setiap org xsame kan..ade dak skol aku dulu telan penadol bp papan tah sbb bf dye tinggal kan dye..sakit buah pinggang ke ape tah lepas wat keje gile toh la..

and ade mak kwn aku nie..ayah dye wat hal..mak kwn aku ckp..dye xsalah kan budak toh buat gitu..sbb mak kwn aku faham perasaan budak toh..tertekan punye pasal..mak dye leh drive sorg sorg dr Perak ke Penang then patah balik..without tujuan..hurmm..hebat kan penangan org yg frust nie..tp toh la..semua org xsame..and mb cikgu shida pon mcm toh..maybe la..popular cikgu shida nie skang kan..huuuu

10 comments:

misz sheyla said...

haish...kalo frust memang xleh fikir ape dah... :( ... tapi papepun die gleme...tapi kite tak suke ngan cikgu shida neh....hahahaha

Munna said...

erm....xminat pun dia...she just miming...xde ape yg menarik dh.

wunny said...

cigu syida! igt lagi stress time exam, tgk ni ngan rum8, same2 tgelak2.. HAHA...:):)

anismelon said...

@misz sheyla:hoho..tawu xpe..tp anis so far waras lg..ngeee..aah kan dye geleme anis je yg xknl dye..ngehehe..anis..xde la xsuke..biase biase je..lantak dye la..dye hapy wat gitu..

anismelon said...

@munna:mmg xde pe pe pon..tp dye wat gitu.aish..xsegan ke..elok elok org na kwin ngn dye trus tkt t..haaa

anismelon said...

@wunny:haha..anis bru tngk td..xtau na gelak ke hape..just trfikir..knp dye mcm nie..weee..xpe xpe..t anis g cari dye kat sini yup..ngeee

siti kektus said...

semalam baru tengok dia kat nona, ;)

suka la dia, dia sgt berani dan konfiden~

anismelon said...

@siti kektus:tngk ke..anis xtngk pon..just dgr dgr gitu je..

minat ke kat dye??meh dtng seri iskandar jumpe dye..heeee..

Bro ahmad said...

real la memek muka dia hahahahaha terbaik....hmmm

M.Y.H.A.S said...

cikgu shida ni, saya tgk dia best lakot, tapi tak berapa ikut sangat sebab saya tengok video orang yang penah buat miming sebelum dia, jadi yang saya rasa cikgu syida best tu sebab dia orang malaysia :D


orang yang saya tgk tu nama dia 'moymoy palaboy'.. popular gak kat youtube satu masa dulu..





saya ada gak penah buat entri pasal dorang ni dulu...

http://myhasmyha.blogspot.com/2009/05/moymoy-palaboy-d.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...