Thursday, June 16, 2011

Owh..aku tak suka..korang suka ke??

pagi semua..hurm..kenape dengan org org sekarang erk??dekat fb toh..dah jadi fenomena ke asyik buat event..dok invite invite..lemas lah..kalo event betul betul event xpe..nie..event suruh jadi follower..suruh klik klik dorg..hishhhh..sehari je banyak sangat notification sal event nie masuk..

kot ye na pemes pon jangan la wat gitu..jangan lah wat org menyampah..yg cam iklan says toh pon same..adesssss..ade org pernah invite aku join group..aku xtau mase toh aku accept..mak aih..setiap minit dorg post link..wak lu..aku pon geram..mau xgeram..aku nie xtahu ape ape.and aku nie xminat sangat benda benda toh..kalo aku rajin je aku join..so aku terus remove/unfriend..

kalo cam post entry kat group toh aku xkisah if every min ade notification..sebab benda bahan bacaan kan..tp kalo asyik dok post kat wall fb aku,toh pon aku lemas jugak..aku akui aku pon ade wat gitu..tp tengok la post yg macam mane..kalo berkaitan dgn kawan kawan aku,aku share la kat wall dorg..xde lah aku main post je..kalo aku xsuke org lain pon mesti xsuke..so aku share kan kat group yg memang khas tok post entry je..kalo link yg tah ape ape toh..ingat yg tukang post toh faham sangat ke ape yg dorg link kan..semate semate duit..

kalo kao rase entry aku menarik tok dishare..kao klik button like kat atas toh..xpon kao klik button share..kalo kao xsuke xpayah la like..senang je..wat pe kalo yg like nye beribu riban tp sume atas paksaan..hurm...fikir fikir lah..

7 comments:

miss keila said...

hahahah..ak pon naik fed up dgn bnda2 alah tu kat fb..last2..semua ak remove..bapak kejam kan..:)

anismelon said...

@miss keila:toh la sal..wat geram je..cm anis ade sekali toh org add..anis tngk mutual fren nye anis knl..anis acpt..skli dye na post link link manjang..esok pulak kwn seangktan dye add anis..xacpt dah.ngeee..

risa said...

leave je sayam..
akak pon sama..rasa macam nak deactivate je fb dah..cuma sayang sebab blog nak update senang kat situ..emmm

anismelon said...

@kak risa:tawu xpe..geram je..haish..nasib bik msih ade lg rase hormat nie..

Bro ahmad said...

anis, adat la orang meniaga mesti promote cukup2..biarla diorang buat macam tu kat facebook ahmad...bukan selalu masuk facebook pun kahkahkahkah....nanti facebook ahmad sepi...

anismelon said...

@ahmad:euuuuwww..no no..anis xsuke..lemas hati pewot..rase na ngamok je..ngeee

meaw said...

fedup jugak ouh, suruh add fesbuk la,follow blog la....what the fish,huh..macam nak sound balik je.....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...