Wednesday, June 22, 2011

Jom Serbu Orang Pemes

huuuu..ape korang rase bile orang pemes pemes nie balas komen korg kat blog..kat fb..antar wall post kat fb korang..wahaha..mesti suke..teruja..tido tak kenyang..makan tak basah..mandi tak lena kan..(suka suki haku)..kalo aku sih..mulanya..speechless..happy barangkali..kakaka..lagian aku nie kan pemalu..pemalu ke??ngeng..(tok sah dok poyo sangat la kan..)..tapi memang lah pemalu pon..orang pemes pemes tegur kite..lagi la.."diam..tak perlu kata apa apa.."weee..

sape aku maksudkan nie..dye nie..aku tengok pemes la gak kan kalo kat group group untuk blog nie..aku tak sure dye selalu ade kat mane..tapi aku rase kat semua group dye ade..huuuu..td aku jumpe dye kat sini ha..Blogger's Malaysia..aku selalu tengok dye tp malas na tegur..aku kan pemalu..(dush..dush)..lagian siape lah aku nak tegur mereka..ngeee..so bile sekali kene tegur..aku pon..pengsan tok 120saat..

bagi aku dye pemes la..huuu..even tak sepemes abg ben and sekutu sekutunye..pemes la gak..di kalangan kaum hawa..ngehehe..jgn mara ye nik..kenyataan kan..aku tengok ramai gegirl yg dok ikut dye...hehehe..korg korg na kenal dye tak..lawat lawat lah blog dak pemes emes nie..hehehe..kawan je tau..jgn lebey lebey..aku marah..ngehehe..:p..sini sini..nie ke fb dye..niq afnan..

p/s:tapi kalo abg ben yg replied komen..like ape yg kite post..balas msg kite kat fb..email..uuuuuu..lg lah nak pengsan lame lame...

6 comments:

darxniq said...

amboih2..hahahhaa..ngangade..meh cni meh..owg belanja..

anismelon said...

@darxniq:hehehe..nie yg nak sebenarnye..lapau nie..ngeee..

Bro ahmad said...

femes and glames tahap gaban...:)
blog picisan sepi reply komen kt sini

anismelon said...

@ahmad:kenal ke dye..pnh tngk x kat fb..huuuu..kalo pernah..fuhhh..btl lah dye pemes..ngeee

darxniq said...

@ahmad : hahahahaah...sape yang pemes ngn glames tuh?hahahha

Bro ahmad said...

@darxuiq ada la orang tu....:)
kenapa tak percaya ye?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...