Monday, July 4, 2011

Bile Perempuan Queen Control..

dengar tak era...huuuu..aku tertarik isu yg dorg bincangkan..isu ape tau..nie ha.."Queen Contorl"..girl girl..angkat kaki sape kat sini "Queen Control"..ngeeee..sape lah yg nak angkat kan..kalo aku pon tak nak..huuuu..

selalu yg aku dengar kawan kawan laki aku cite prob yg nie.."eeee..tak suke lah..sume tak boleh..nak buat itu tak boleh..nak buat ini tak boleh.."..tak pon aku tanye.."kenapa putus??".."tah tak suke..tiap tiap hari tanye soalan yg same..dah makan..buat ape..tak de soalan lain ke??.."..hehe..kalo yg cam nie aku mampu tersenyum jelah kan sebab aku pon ginie..weee..

pendapat aku sendiri lah..lelaki nie sukar dimengerti..bile kite tanye..dye kate kite sibuk..queen control..tp bile kite senyap dye kate kite ade laki lain..kite tak care..abis cam ne??kalo tak tanye dah makan ke belum..buat ape..abis nak tanye ape??tanye macam bos tanye pekerje.."keje dah siap belum?"..cam toh??tak pon tanye soalan matematik..gitu erk..setakat tanye buat ape..dah makan ke belum..toh normal lah der..

so far laki yg aku pernah couple tak pernah la plak marah aku tanye gitu..lagian aku nie idak lah bodoh sangat kan..pernah ex aku dulu cakap.."nak makan nak kene bg tau..nak mandi kene bg tau.."elo der..kao tak hangin ke..kao tengah msg tibe tibe kao diam..belah cam toh je..kao ingat aku tunggul mahupun patung kat kuil..ape salah nye cakap.."syg..jap erk..b nak mandi/makan.."nie tak kao main belah je..org gile kalo tau pon dye marah..huuu..kalo kao bagitau gitu..idak le aku nie ngeng sangat kan pai cakap.."tak boleh..awk mandi kite putus..awk makan kite putus.."toh gile namenye..lebih dr queen..tapi tak tau lah kalo pompan lain..

sebenarnye..couple nie mudah je kalo saling memudahkan..cene yg aku cakap mudah..kao bukan saje bertindak sebagai kekasih..tapi kao jugak leh bertindak sebagai kawan..so tak da la wujud queen queen nie..lagi senang..kalo dah tau gf kao suke perasangka kat kao kan..so kao nak kuar..ngn laki ke perempuan..kao cakap lah..kalo kao betul just kawan kao tak kan takot nak cakap..senang..ape ape pon saling percaya mempercayai itu sangat lah penting..

p/s:kesimpulannye..lelaki memang tak suka perempuan queen control pon..betul tak..tak salah nak queen tapi agak agak lah..

15 comments:

cik najihah said...

laki ni susah difahami kot..aiyak

Bro ahmad said...

tak suka queen control ia sangat menakutkan...p

msredcheesecake said...

cik anis,
msred pontak suka queen control apatah lagi king control...hheee

Hanis MY said...

hehe ha ah la laki tak suka queen control kut tapi ada je yg tak kisah dan ok je... tapi tak ramai la... kebiasaannya king control hehe

izyan yasmin said...

haha , perempuan tak elok jd queen control :D sokong entry nii .
laki kan ada tanggngjawab dia sendiri :)

Ku Azhar said...

anis mmang queen control! hehehe

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

mcm2 perangai org ni..

kdg2 xdiduga..

Jiejah Gorjes said...

lelaki ni ego jer lebih..bile bertanya dia rimas bile tak tanya langsung dia lak tertanya2.

apapuntakboleh!

atynsepet said...

xpi mg adew la pmpn yg queen control..mcm kwan bf atyn..
awek dye cm uhh la..last2 xaw la ape yg jd kt dowg nei..cian tol boy uhh..msg mrh,xmsg mrh..cm2 la..kteorg pon mls nk ambik aw sgt hal umh tgge dowg..hek2...:)

Sarah Asyiqin said...

Err.. Queen control tuh tandanya sayang.. Hihi.. :P

Sunah Sakura said...

control sikit2 udah ler...

kalau sayang, bebaskanlah dia... :)

dzafira said...

syg..jap erk..b nak mandi/makan..

hehe...


*sweet*

Truely Aimie Diyanna Benignant said...

setuju2.. nasib baik sy tak mcm tu.. hehe

anismelon. nk mntak jasa baik awk n kawn komen entry saya yg ni, http://imedianna.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

saya harap sgt :) tq

Hans said...

yups
xsuka queen control
:-)

Juvana Episod 11

tamlegend said...

queen control tak baik tok kesihatan anda...hindarilah ia sebelum menjadi barah...hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...