Wednesday, July 13, 2011

Susah Betul Ramai Peminat

morning..hurrrmmm..tajuk nak gempak aje kan..nak tanye nie..cam ne nak wat off9 kat IM FB toh erk??aku lemas la pulak aihhhh..ramai peminat..kakaka..(kao nak pelempang ke penerajang nie anis)..ngeeee..

tp betul nie..siyus..aku lemas..tell me la cam no na off9 kan..aku before nie tak suke na on IM..

satu nye..sebab ramai peminat..kakakak..sile jangan percaya..
kedua nye..aku malas nak layan..
ketiga..aku lemas..
keempat..aku tak tau nak cakap ape..nak undur diri aku tak pai hati..

haaaaa..so better aku off kan je kan..so cam ne..cam ne..ce cite sikit kat haku..haku nie dah tak ikut ape ape perkembangan FB nie..makin hari makin maju..nak hupdate status kat FB pon aku memang jarang..nie kan na layan chat..adehhh..memang jarang la kan..bantu aku boleh??aku dah jenuh godek cari off9 cam dolu dolu..tapi tak mandang pon..kot mate aku rabun ke..

tengok tengok..ade lg yg na ajak chat..adehhhh..aku bukan sombong..cume..aku..aku..aku..tak da hati nak chat..aku prefer PM dari IM chat nie..

22 comments:

Bro ahmad said...

hahaa anis..main YM lagi best..blogwalking sambil chat lagi canggih..D

Bro ahmad said...

Bro tak perasan pulak anis nie popular hihihi

anismelon said...

memang anis salu ym pon..ym pon org org tertentu je..im nie..malas skit na melayan..

hahaha..anis memang tak fofular pon..len la org toh kn..huuu

cik najihah said...

samela..
malas nak on chtabox tu..nyemak je..nnt ade je yg tah sape2 kan..huhuh

tamlegend said...

klik aje dekat box tu...nanti ade kuar kat situ chat offline tak silap...then klik la kat chat offline tu...

anismelon said...

@CN:tawu tak pe..kadang toh bukan sombong..cume..tak tau na story ape..nak nak kalo hari hari dok nak IM..ishhh..

anismelon said...

@tamlegend:huuuu..dolu ade cam toh..sekarang dah tak dapat dikesan..kemane hilang nye..pening pale na melayan..

Hanis MY said...

ym la best hehe nasib baik update blog kalau tak ahkak windu hehe...

SoLy SoLicious said...

sy xpenah on chat fb..mlas nk chat ~

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

klik je kat ats tu,nanti akn kuar..

try ea.

siti kektus said...

kite jarang giler on9 chat fb tu. hukhuk ;)

dwaty said...

tak reti la... coz tak ramai peminat pun cam anis... hehehehe... cuba cari kat setting....

msredcheesecake said...

Cik anis,
Camana la gaknye rasa ramai peminat ni yea...msred tak pernah rasa la....hheee....

Menjawab persoalan...msred pun tatau...msred buta it...hhee

puteraduyong said...

hai..i peminat u la..hehe ;)

pRiNCe said...

x sgka kwn prince dh jd femes...bgga dpt kwn dgn retis..haha:)

rara pinkmafia said...

rara pon dh lamer giler tak on kot.hehehe mls.

Phat said...

anis kalo dah popular leh ar masuk ABPBH 2011 hehehe

ArulchelseA said...

popular rupanye.kih kih kih..

nasib friend aku 30org je kt fb..kih kih

M Firdaus Mohd said...

as salam! famous mengalahkan Lisa Surirumah tu.heh heh.

Mohd Hazwan Hashim said...

gua pun jarang on chat ...
:) offline jala dekat box tu .. :)

Qaseh dalia adelia said...

tekan setting ada ye tulis offline

dzafira said...

Sy pun buat offline je selalu.. Sebab2nye sama macam anis.. Lebih prefer PM dr IM... :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...