Saturday, July 23, 2011

Segmen:BEN ASHAARI CARI BLOGGER KREATIF..AKU UMPAMA BABY..

Santai Bersama BEN ASHAARI
join segmen abg ben lagi...korg nak join klik klik sini..abg ben..

so aku pilih pic nie...

aku seorg blogger umpama aku seorg baby yang berusia 7,8 bulan aku bermula dari bawah..merangkak..bertatih dan berjalan dengan sempurna..macam toh jugak lah aku sebagai blogger..aku tidak terus mampu berjalan dengan sempurna..tapi berpandu kan gambar nie..baby nie sedang merangkak di atas tangga yang tinggi untuk menuju ke puncak..untuk pandai bertatih..dan berjalan kite perlu ada org yg guide..


so aku letakkan diri aku sebgai baby yg mana blogger lain pimpin tangan aku dan aku pulak pimpin tangan baby baby junior supaya kite same same boleh jalan seiring..kita saling memerlukan..baby kan umpama kain putih..ibu bapa yang akan mencorak kite..so dalam dunia blog..senior lah ibu bapa kite..kite baby senior..kakak abg kepada baby junior..tok jadi baby blogger yg geniuses kenelah ada...
matlamat+usaha+bijak mengolah=baby blogger geniuses

13 comments:

Fad said...

hai!akk masukkan awk dlm bloglist akk..hehe..xnak join segmen ni sbb kena wat entry susah..wakaka..mls kan akk..hehe

Pn. Sheila said...

http://anismelon.blogspot.com/2011/07/segmenben-ashaari-cari-blogger.html

salam kenal n 4lo...

Alya Esprézzo said...

ekeekkee..baby merangkak, sweet jee..hehe gudluck anis :)

along_ayyan said...

baby!! along suka baby. kiut je blaja jalan. hehe.. blog best. done follow.

eiyna zhafirah said...

waa , cgt kreatif ! hehe

Bro ahmad said...

anis baby lagi ke? hihiii

Abang Stalker said...

hai baby~


HAHAHAH ;))

cute kot anis wkt baby.skrg pun masih ala2 baby ;)

rajin join segmen. :)

izatty fatihah said...

singgah sini . waa baby ! sweetnye :)

jom terjahh sini : aku umpama camera kale pink !

tamlegend said...

tapah tak jauh la...dekat je...dah tau umah opah senang nnt...hehehe

saiazuan said...

gambarn yg menarik.. agk humble :)

AKU UMPAMA SEBATANG PENSEL, ORIGAMI ROS DAN SEHELAI KERTAS!
http://eleventx.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-kreatifaku.html

siti kektus said...

alolo baby comel. :p



moga tercapai impian akak nak jadi baby blogger geniuses! ^^

Nor Fadila Rosli said...

ni yang lemah ni tengok baby..:.)
saya follow disini...

http://blogakufadila.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-kreatifaku.html

mira.... said...

sgt kreatif...jdi baby yg smakin bijak taw :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...