Friday, July 29, 2011

Gila Sebab Blog...

Betul ke orang cakap blog boleh buat orang gile??betul ke??betul lah kot..ape tak betul nye pulak..sebab aku sendiri pon kadang kadang jadi sasau..weeeee..sebab ape orang cakap camnie..sebab..

aku mau makan aku ingat kamu..aku sedang sedih juga ingat kamu..aku sedang bosan ku ingat kamu..ce teka lagu ape nie??wahaha..ha tengok..pendek kate ape je yg kite buat..kite ingat kat blog..tak ke gila nama nye..ngalah kan ingat kat bf/gf..sampai makan pun tak lalu..

setiap hari bangun bangun tido..apa yang dicari dulu..kalo dulu fikir nak buat apa harini..nak masak apa harini..tapi sekarang asyik dok fikir..nak buat enrty apa harini..entry apa yang best..tengok blog orang lain.."uish..ramai nye follower..banyak nye komen..aku nak jugak..nak jugak..tak kire.."..mula fikir entry..

24hours non stop toh dah kire parah..cene na tau parah ke tak..tengok bile blog ada prob sikit..mula gelisah..susah hati..takut nie..macam dah nak hilang nyawa je gaya nye..bile line prob..huuuuu..macam macam sumpah seranah keluar..aku sometimes la gitu..nak nak time aku tengah bosan..line prob..adus..spoil betul lah..

bile tengok blog orang lain dapat ribu riban dari encik nuff..follower tak terkira dah dengan jari kaki..kite pon mule lah fikir..macam mane nak jadi macam dorg..macam mane..macam mane..fikir fikir nie leh wat kite jadi sasau gak lah..punye nak same taraf..ha...gile gile..

kalau blog berat sikit..susah hati..yela..takut nanti tak da orang datang blog kite..nie aku lah..punye takut sampai kan penimbang berat blog aku dah tak leh diguna pakai lagi..weee..sob sob..

p/s:aku kategori addicted lah jugak..tapi idak le sampai kene daftar tg rambutan kan..aku masih bersederhana..weeee..tapi sasau gak lah aku empat hari tak ngadap lappy..dah nie keje aku tiap hari..ngadap lappy..sekali tak dapat..buntu jugak otak aku..kepale dok fikir bile nak balik..bile nak balik je..

16 comments:

Bulan Syurga Firdaus said...

hehehe amboi3 anis ni....
;)

Afikah Aziz said...

ehehe nasib ika x addict sgt weeeeee :p

aimie amalina said...

heeeee
saya sedg mengalaminye
heeee
>_____<

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

HAHAH,cpt cover smula~~

Ana Aishah said...

dasyatt!!
sampai sasau dibuatnyer
kalau la blog ni org, mau di bawa ke mana-mana ye tak. hehe

nice entry!tengah pikir nk buat entri ape jugak ni. pening3~

dwaty said...

saya gila2 cam tu jer... hehehehe... kalau jalan tak leh tengok cybercafe... rasa nak masuk jer... hehehe

Abang Stalker said...

so hrni da blk apa lg..bw n komen smpai lebam ;)

psst**awl2 dlu abg pun sasau dgn blog jgk :P

tamlegend said...

cik anis g mana???aku merindui mu...ding dong...(iklan follow me)

eintan nurfuzie said...

HUHU....btul3x..uhuhu...
x ngdap shari pun agak kebingunagn skit

Norhisham Nordin said...

hahahaha... kite semua dah terkena sindrom... dulu mcm tak tau nak buat entri... skang ni, kdg2 boleh sampai 7-8 entri... huhuhu...

Bro ahmad said...

belogger tegar anis ni hahaa..bro rindu anis je! larii

abg player..hahaha said...

klu xdpt adiah besday leh jd gile jgk ke?tgu lame..bsday da pas..hehehe

Ezad Skytech said...

da ada blog ni asyik nak menghadap je..hee..

tgh fikir nak buat entri pe lak lepas ni..(^^,)

rara pinkmafia said...

akk mmg boleh jd giler dik oiiii.hehhee.sehari tak ngadap mmg giler

cik najihah said...

walamak...betoi la..bahaye kite ni kan

iPai said...

hee .. dasat nie .. hehe .. takpe2 .. sabar .. kadang2 perlu juga kita pergi berehat daripada blogger ni .. kasi org rindu skit .. heheh

dah baliik dari terengganu kan ?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...