Saturday, July 30, 2011

Siapa Lagi Hot..

Sape lagi hot..blogger perempuan ke blogger lelaki??hurmmm..ape yang aku nampak..perati..blogger perempuan yang selalu nye hot..asal cantik je hot kan..yeke..abis yang tak cantik cam haku nie cam ne??memang tak hot sampai sudah la kan..hahaha..cantik toh bonus je..dah rezeki dye nak cantik..semua org boleh hot dalam dunia blogging nie kalau pandai mengolah+ramah kan..

blogger lelaki lak..selalu hot sebab entry dorg..betul ke gitu..kadang macam perempuan jugak..kalau hensem kompom kompom la hot kan..yg tak hensem pulak cam no??huuu..selalu aku tengok blog laki nie lebih kepada blog berinfomasi..jarang lah aku nak jumpe blog lelaki yang meleret leret nie..tapi kan..nak cakap nie..jangan marah ye..blogger lelaki selalu bajet hot la..tak suke aku..macam bagus pun ade..

tak kisah lah sape lagi hot  kan..yang penting entry korang tak merepek..tak mereban sampai ke laut..as long as orang faham ape yang kao sampaikan..selagi orang minat kat kao atau entry kao selagi toh orang akan kunjung..selagi cantik kao tak hilang..selagi entry kao berinfomasi..selagi toh orang akan datang..

16 comments:

CIK FERRA AWW said...

lelaki kot kot sbb tu rmi yang gelap gelap hehe ;p

♥ cik kieranaa ♥ said...

blogger yg cun dan hensem.
haha.

anismelon said...

@cik ferra:hahaha..kesian dorg..weee..aah kan..baru perasan..haha..jahat kite..

Abang Stalker said...

blog abg x berinfomasi.. :( cmne tu anis?


klu cmtu abg nk jd hot jgk la.nk tepek mke byk2 kt blog.mst howtttt~


AHHAHAHA ;)) abg hot pun klu tepek mke byk2.mke minx lempang je kn..mn org ske. T_T

Azzah said...

selalu tak follow blog lelaki tetapi diaorang dulu yang follow..layankan jer

SoLy SoLicious said...

hmmmmmmmm....*ngah pkir nak kate ape ni

Rasenye xkre la mn2..pmpuan ke lelaki ke, kalo pembawaan isi yg menarik, xkre lalki,ke pmpuan ke msti akan "hot

Jiejah Gorjes said...

hahaha mcm pedas jer entri ni kihkihkih..

takpe la kite tak leh nak halang readers untuk memilih menu hot or menu suam suam kuku or cool..lain org lain citerasa kan.

tp tang lelaki bajet hot tu agak setuju mmg ada spesis camtu tak sume tp mmg ada...layankan jer la dah tu style dia tp hati baik sapa tau kihkihkih

Bro ahmad said...

blog bro suam suam je..bagi tips anis supaya hot macam mana?

iPai said...

selalu wanita lebih menonjol la .. lelaki cam biasa2 je ..

susah nak cari blog laki2 yg ramai org minat .. heheh ..

saya sendiri pon, perjalanan masih jauh ..

Farah Tuhar said...

perempuan kowd .
nengok je lah skrang dah rmai retis2 kat luar tu . :)

ArulchelseA said...

entri aku merepek2 .tu tk hot..kih kih kih

siti kektus said...

dua pon hot lah kak. hehe *tak berat sebelah*



akak pon hot ape. dengan topi kaler pink kat header tu. hihi ;)

saiazuan said...

i am hot!!! #LOL

Ana Aishah said...

kita hot and spicy la anis!
aishah lg suka lawat blog yg banyak kata-kata and cerita yg best2.cam anis nye blog.Blog anis tetap hot di blog aishah :)

Ana Aishah said...

kita hot and spicy la anis!
aishah lg suka lawat blog yg banyak kata-kata and cerita yg best2.cam anis nye blog.Blog anis tetap hot di blog aishah :)

sergeant keroro said...

keroro paling hot, haha XD

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...