Friday, July 15, 2011

Cukup Cukup Lah Fitnah Saya..Jimmy Shanley

pic anak Jimmy Shanley

aku kan.biase lah pagi pagi..bukan pagi pagi je..time tido pon Era sentiasa di hati aku..time aku jage aku dengar Era..time aku tido lak Era dengar aku..weee..give and take kate kan..(kao nie anis..lepuk laju laju kang..haaa..)..okek okek kembali pada cerita..ngeeeee..
kan sekarang nie kat Era Pak Nil ngan Hanif tengah bercuti..so digantikan..bukan ganti lah..kire macam jemputan lah tok minggu nie..Jimmy Shanley dan Azrul Raja Lawak dalam Riuh Pagi Era..

aku suke lorh Jimmy toh..even wife dye buat gitu..dye tetap mention dye ade wife..Ray usik usik dye dengan pendengar pendengar Era perempuan yang call..Jimmy mesti cakap.."ish kao nie..aku dah ade bini..".."korg nie..bini aku suruh tido luar pulak malam nie.."...tengok bertapa dye sygkan wife dye..

nie antara petikan Jimmy..aku amik dari berita kat Era..buah hati aku..

"kata Jimmy dia rela menjadi suami yang tidak bahagia..asalkan boleh menjadi sorg bapa yang bahagia..semuanya kerana anaknya yang tersayang dye rela berkorban"

..untung kan zahrah ade ayah macam Jimmy nie..tok wife Jimmy..aku nak cakap.."Rugi lah awak.."..bukan senang kot nak dapat laki mcm nie..tok tau lebih lanjut dengar klip bawah nie..

16 comments:

dwaty said...

comel baby zahra tu... saya pun minat jimmy gak...

nabila faryzza said...

kesian jimmy kan. btw, anak dia comel

SoLy SoLicious said...

ksian jimmy... semoga kebenaran terbuka suatu hari nanti

Munna said...

anak die mcm muka wife~

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

nmpk sbr je dia..

adan said...

serius ar.. jimmy seorang yg penyayang.. sanggup berkorban demi anak..

tamlegend said...

org perak cakap...MATE BININYE BUTE...ITU SEBAB TAK RETI NAK MENGHARGAI...BEGIK PUNYE BINI...

..hizamirahim.. said...

kdg2 sian tgk jimmy ni.
:)

cik najihah said...

kesian die..
adoi yai

Ku Azhar said...

hehehe no comment :)

Acik said...

dugaan hidup macam-macam! semoga dia tabah!

tamlegend said...

yup...org perak...anak jati...BEGIK tu kasar bunyinye..huhu...maap le...

tamlegend said...

bukan bengik la anis...BEGIK...maksudnya kurang pandai...

Fadzmie Mohamad said...

Jimmy nak try jadi macam Seth Tan tu. Means, dia akan bersabar dan terus cool sampai la wife dia sedar salah silap dia. Hehe.

Hope Jimmy akan terus tabah dan kuat semangat. Amin. ;)

Bro ahmad said...

sangat mitali baik2 d

Norul said...

juz blh doa spy Tuhan memberi balasan yg setimpal dgn kesabaran die slame ni..kalo saya ni artis kn, da lame saya amek peluang rampas c jimmy ni dr wife die..biar tau rasa cket..hihi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...