Saturday, July 16, 2011

Promote Blog Norul

salam sume..selamat malam..rini aku tak hupdate entry pon kan..weeee..ade tak yang rindu haku nie??kalo ade sile angkat kaki..weeee..ade ke..ade ke..kalo ade sile tinggal link blog anda nanti aku promote kan blog korg..ngehaha..kalo ade lah kan..tapi yg pasti ade sorg tengah merindu..siap tanye kat FB.."anis tak ada entry baru ke hari ni.."ngeeee..siape lah gerangan nye toh erk..biarlah rahsia..tak pon tunggu tuannye ngaku..weeee..(jahat kao anis..)heeee..

okek..malam nie aku rase cam baik hati la pulak nak tolong promote blog sahabat baru aku nie..jap tepek header beliau..

WelcomeToMyPerfectLife
cantik tak..cantik tak..cantik kan beliau..name yg beliau guna pakai Norul..name penuh..aku tak tau..nanti tanye dye erk..dye nie org Ganu..blog beliau mula beroperasi pada 11/3/2011..follower beliau so far termasuk aku 20org..so ape kate korg korg..kawan kawan aku kat sini singgah and follow beliau..beramah mesre..tp jangan lebeh lebeh tau..beliau is taken by...by sape erk..by pakwe dye lah..blog dye okek lah..entry pon not bad..so..support la beliau yup..heeeee..

11 comments:

Bro ahmad said...

hahaaa ada entri hari ni..sabor je tunggu..nanti nak datang ngorat xixi

Norul said...

eh anis..tankz tau..terharu nye..hihi..touching la pulak..org xreti benda2 mcm ni..bute iT cket..tls blog ni pon, mmbe yg ajar..kalo x, xtau pape pon..msh dlm proses learning..

Abang Stalker said...

beres la anis..naik beca sat p terjah norul ;)

tia @ Ini Kisah Tia said...

belog Tia bile ? hahaa :)

Luqeem™ said...

sy nk jgak..hehehe..:)

..hizamirahim.. said...

so, lepas ni blog saye la kan?
dah janji hari tu kan?
:B

Amoi said...

lepas ni blog saya kan?

wkwkwkwkwkw

siti kektus said...

ni yg kena mengaku merindui akak ni. haha :p

Cik bunga mawar said...

first time singgah sini...salam kenal :)

anyway, header blog awak sangat comel, saya sukeeee~

tamlegend said...

baiknya tplong promote blog kawn...hehee

tamlegend said...

jgn igt cinta peh kawin takde dugaan...hehehe.dugaan tu untuk org2 y tuhan syg...pegang pada janji Dia...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...