Tuesday, July 12, 2011

C.I.N.T.A lelaki peliksss...

salam...hoho..agak jarang aku hupdate entry sekarang kan..huuuu..tak tau la kenapa..busy??maybe..boring??maybe jugak..huuuu..sekali malam nie nak hupdate entry sal cinta lak..tak sapal sapal kan..huuuu..hurrrmmm..malam nie aku nak cakap sal cinta lelaki..melaui pemerhatian aku..pengamatan aku..pengalaman aku..cewah..cinta lelaki nie very de sangat lah peliks..sebab ape aku kate ginie..sebab dah memang peliks pon..cube tengok situasi nie..

awal perkenalan..(tak dapat lagi)
msg 24jam..non stop..kalo leh melabur saham kat rumah kecik pon na msg kan..sanggup berjaga 3,4pg semata mata nak msg..yg perempuan nye..ngantuk mmg ngantuk..tapi untuk menjaga hati..layan kan jugak lah..selagi mata tak terpejam sendiri selagi toh lah msg..non stop okek..

couple..(bile dah dapat)
mase awal couple..2,3 bulan..i love u..u love me..we are happy family..i miss you..you are mine..im yours..citttt..nie mase awal awal la kan..call tak renti..asal ade time..call..call..call..paikan org pon leh hafal ringtone lagu ella.."ku merindu"yg intro dye..kan unik..huuuu..dah tau dah sape yg call..haish..kadang lemas gak..nak buat ape pon tak leh..kalo call manjang..tapi layan kan jugak..

lame lame..(7bulan ke setahun)
perempuan:awak sy nak call awak nie...
lelaki:eh tak pe lah..tak payah bazir je..
perempuan:yela..tak pelah..awak dah tak sudi dengar suara saya..(konon merajuk la kan..biase lah name pon pompan)
lelaki:okay...(nie je jawapan si lelaki..)...urrrhhhh mak aih...menyirap kot hati..issshhh..

mula lah ungkit itu..ungkit ini.."dulu mase tak couple..awak tak macam nie..awak sayang sy..sekarang..awak dah berubah..kalo awak dah tak nak cakap lah..lepas kan je sy.."dapat lelaki yg jenis layan kan aje bebelan kite..best la kan..cube dapat laki yg.."okek..fine..its over!!!"..amik kao..niat dihati na merajuk and dipujuk..sekali ini yg dapat..

kenapa ye lelaki macam nie??bile tak dapat dikejar kejar..pai kan kentut pun dikate wangi..bile dah dapat..setia pulak..caring bagai..tapi dilayan nye macam nie..aku memang salute la kat yg boleh sabar dengan lelaki yg jenis dulu lain sekarang lain..kononnye.."kalau sy cinta awak sekarang..sy takut rasa cinta toh akan berkurangan bile dah kawin nanti.."abis toh..beh bik le kawan je..tak payah la kao bagi harapan wahai lelaki oiiii..ishhhh..tak faham..tak faham..

p/s:When a guy says..I LOVE YOU..dose he really know what it means???nie pendapat aku..kalo korg rase salah..or ade ape ape yg korang na tambah..sile sile lah..okek..

16 comments:

Freaky said...

freaky dah setahun 2 bulan dan masih 24 jam sms dan i love u, u love me :P

Ku Azhar said...

aiyookkk........melon melon.....melooonnnnnn!! hehehe

SoLy SoLicious said...

ade betol jugak ~
tp xsemue lelaki mcm tuh~.
tat just bg lelaki tipikal shj~

siti kektus said...

hm. alasan mudah. 'cepat bosan'. -_-'


dorang ni kak, kalau tak nak kite berharap, janganlah bagi harapan kan? wat sengsara je. hukhuk

dzafira said...

sapal.. sapal... hehe


memang tak paham pun dgn lelaki ni... pelik betol...

syarifahsidrus said...

bergantung juga kot~~

cik najihah said...

dis is wat hepen to me now..so so seksa..
adoi...kalau x nak cakap x nak senang

Niena Pengembara Ilahi said...

:) no komen hehehe.. kurang ariff bab ni..
yer... nk mncari seorg wanita ibarat sebutir mutiara cukup sukar.. tpi kalau mutiara tu dh kelam.. jika digilap lelama insyaAllah leh bercahaya kmbali :D

cik dot said...

tak smue lelaki cmtu.
sstghny shja. klau da laki tu jnis gitu. mmg xley wat jdi laki r. huhu
^^~

Rafidah Farhana said...

Love need commitment from both sides :)

Syuxer said...

bila bercinta tanpa ikatan sah..itula risikonya heheh..

Bro ahmad said...

anis..banyak pengalaman yeahh mungkin situasi berbeza..kan dah ada tanggungjawap masing2 kan,

tamlegend said...

mmg la pompuan rasa lelaki tu peliks...sbb laki pun rasa pompuan peliks gak...sebab apa?sbb we are not same...we born to complete each other...u bolt n we all nat...hehehe...understood?

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

xpnh lak dia kata kentut itu wangi..hahah..

msredcheesecake said...

Cik anis,

Penyakit....tanya laki...msred pon nak tau gak...hheee

missina said...

memg camtu kut,,tapi percaya tak,,pompuan pun same,,bila dh sampai 6 bulan kwn dah boring nk sms hari2,,,bosan sampai tak tau nk cita apa dah,,,pelik tak?hehe,,akak sendri la cmtu,,,last2 dah makin jrg sms,,ntahla kan,,,kdg2 kita kena beri masa untuk diri sendri dan pasangan jugk kan,,,

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...