Wednesday, July 13, 2011

Fantastic Moment Studio Give Away Contest

korg korg..syg syg..aku nak ajak korang join GA nie..kawan aku yg buat..rugi ooo tak join..adiah lumayan la gak..GA for da 2nd time okek..dolu beliau buat GA kat blog beliau..kali nie beliau buat kat FB lak..berminat??berminat ke tak nie..kalo berminat..jom tengok yang seterusnya..aku tolong promote je..kalau korang yg jenis loving doving toh..suke berfoto foto nie..jom lah join..tak de kekasih hati??dengan kawan kawan pon boleh..

semadi kan pic korang dengan kekasih hati..join join la yup..kalau yg dah nak dekat khawin toh..try try la join..mane tau menang and pic nye cantik lagi menarik..leh jadikan dorg nie sebagai photographer korg kan..terbuka kepada yg ade blog or tidak..ade fb je pon leh join..

prosuder prosuder nye...


Fantastic Moment Studio Give Away Contest

Terbuka kepada semua Tak kire yang Dah Kawin ker.. belum ker.. akan kawin ker.. semua boleh ikut...tak de kekasih hati??dengan kawan kawan pon boleh..

cara mudah hanya perlu like page kami

Di Link ini..

https://www.facebook.com/p​ages/Fantastic-Moment-Stud​io/217139594986880


Kemudian Letak kan link ini di profile anda

https://www.facebook.com/p​hoto.php?fbid=228976417136​531&set=a.228976387136534.​72211.217139594986880&type​=1&theater


dan Link kan kepada page Fantastic Moment Studio

jumlah" like" akan dikira pada profile anda 

dan pemenang akan dipilih melalui jumlah " Like" pada page anda.

Pemenang akan Mendapat Satu sesi Outdoor Portraiture Percuma + Photobooks 8x12 .

sesi Outdoor akan dilakukan didalam kawasan Lembah Klang Sahaja.


hanya Seorang Pemenang Bertuah akan dipilh 


Like : Fantastic Moment Studio

Tarikh tutup : 25/7/2011



p/s:selamat mencuba..senang je kan..jom ramai ramai..:)

13 comments:

Bro ahmad said...

anis promote..ingat anis join..

anismelon said...

tak lah...heeee..tak de partner..sob sob..jom jd partner anis..heee..

oshin-jamel said...

ALAMAK..XDE KEKASIH HATI..X BLE JOIN ...~~

cik najihah said...

walamak..x de ehem2 la ngee

oshin-jamel said...

mmg xde la yunk..klu ade en somi..lju dah akk wat..heheheh!! :)

farah hanim said...

ala sis
skrg xder kekash aty lgi la
hehee

eintan nurfuzie said...

HA ANIS...
YG ANIS UAT BACKGROUD BELAKANG KALER PINK BUNGA2 2...TULUN AJAR AKAK

oshin-jamel said...

anis : yg anis msk tue blog ank akk..hehehe!!mmg de pic papanye...1²nye kngn papa wit acha(ank akk)tp klu msk blog akk:http://oshin-jamel.blogspot.com....mmg xde pic en somi... :)

cikmima said...

lah hanis...tak couple pun buleh join menda nie....korang wat la frends photo shoot....yihuuuuuu thnks anis for this entry...... gud luck okeyh...rugi tu kalau tak joint coz dpt album....

oshin-jamel said...

klu pic ngn ank buleh x?!hehehhe~~

misz sheyla said...

MENARIK....NK JOIN.....HUHUHU....SOK KITE WAT..ARI NI BZ GILE... t__t

cikmima said...

xyah wat entry post pape pun...just like page FMS and share kat wall profile korang...kumpul share dr link url korang tu...huuu promo promo je

izyan yasmin said...

wahhh , macam best je

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...