Saturday, July 2, 2011

Segmen:Blog Assignment Jejaka Terhangat: Aku Suka Blog Ni

salam..1st entry tok hari nie..wuuuu..sangat tak de mood la lately..awat tak tau..huuu..okek..aku mengejoinkan diri dalam segemen jejaka terhangat nie..pstttt...anis join yup jejaka terhangat..

okek..hurm..dulu kini and selamanya mb.. anis minat blog nie..SWEET V@NILLA..blog nie agak berat..sebab terlalu banyak pic kot..tapi anis sedia menunggu untuk bace entry entry beliau..anis suke blog beliau sebab...

anis bukan setakat suke blog beliau tapi jugak suke dengan tuan nye..huuu..sebab ape tau..beliau seorg yg serba boleh..beliau belajar kat Mosco..beliau amik medic..korg faham faham sendiri la kan cam ne bidang medic nie..tapi ade mase tok minat beliau yg satu nie..ape tau minat beliau..sambung bace kat bawah..

kak Rai nie terlalu amat minat dalam bidang masakan and bakery nie..tak caye??try g blog beliau..tapi sabar la erk sebab lambat..tapi hasil nye memuaskan..cantik cantik owh..kek kek dye..cupcake..tak tipu meh..anis minat gak benda benda ginie..tp tak sampai seru lg..huuu..

nie antara yg beliau baru pelajari okek..MACARONS

okek..anis na tag..

7 comments:

ArulchelseA said...

smoga brjaya...

Bro ahmad said...

blog tu banyak gambar anis,makanan sweet2 jadi lapar ahmad pulak...:)

anismelon said...

@arulchelsea:haha..just join pembuka entry..weee..btw tenks..

anismelon said...

@ahmad:huuuu..tawu tak pe..anis suke tngk blog dye..hehe..santik kan..:)

Freaky said...

uik memang hangat betol tu. siap ada api

cik najihah said...

nak macaroon tu hiii

Jejaka Terhangat said...

wah, blog yg sedap. hehe..thanks join. nnti keputusannya kluar jgn lupa jenguk ek..=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...