Friday, July 22, 2011

Nyah Kau Malware!!!

Mornig sume..Salam pagi Jumaat..okek..kenape tak sapal sapal buh pica cam nie..huhu..aceli aku nak cakap sangat sangat tenkayu kat dak Ipai nie..sebab ape??sebab..cene na cakap erk..sebab nie ha dye buat entry yg nie ha..cara hilangkan virus..ingat tak ritoh lappy aku kene virus??tak ingat??sampai hati..weee..

tengok sini..mandi bunga tolak bala..haaa..tak sapal sapal aku kene mandi bunga kan..viru punya pasal aku yg kene mandi bunge..haish..lame gak lah virus toh membiak..lappy aku nie..rase macam aku nak humban je..tp semalam dak Ipai nie wat entry berkaitan..aku try..and berhasil..aku tak larat dah na format..tenks sangat sangat Ipai kerana dah menyelamatkan duit anis..huuuu..

so dak Ipai.."will you marry me.."hahaha..gilo..sudi lah kirenye terime bunga dari anis nie dak Ipai sebagai tanda terima kasih..weeee..rase nak nangis je lappy aku dah normal balik..jenuh aku mencari solution..kalau aku tawu..dari lahir lagi aku cari dak Ipai nie..ngehahaha..

p/s:ape yang aku tulis nie just joke okek..kang tak pasal pasal aku kene kejar ngan parang..yg lebih nye aku nak cakap time kasih je kat dak Ipai nie..

12 comments:

Afikah Aziz said...

alhamdulillah..jgn hidup kami wahai virus hehe

iPai said...

owh sweet ye ... trima kasih ..

cantik bunga tuh ye .. terima kasih juga ...

harap semuanya menjadi ok utk anis ..

kita pun faham macam mana anis rasa, perasaan tak nak format sebab dah macam-macam benda penting ada dalam laptop.

terima kasih ...

mandi bunga pun boleh .. hehe

SoLy SoLicious said...

berguna jugak tips dr ipai ye ...^____^

syerz eyryn said...

2 laa gnenye dirg bgy tips ! hehe. .
bgoz 3 :)

wawa zulkafli said...

ooh..hehehe...aii,, marry2 plak yer,haha... bagus jugak tips uh kan..boleyla nak guna jugak...u mandi bunga? ke lappy mandi bunga? hahha

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

nanti akn ku jenguk ea..

p/s: yui pon xsure apa bezanya..tp lau letak due2,mmg mslh skit..gliteri ilang ..huhu..yui pon just cuba..

yg link itu,letak kat komen..anis leh tgk abg long punye komen kat entry yui..

iPai said...

@wawa
lappy mandi bunga ? wah dasat tuh .. uhuhuh


@nusha
wah, ada bab gliterati ilang tuh .. senang punya cite, apa2 iklan selain nuffnang kalau letak, hilang status glitterati .. contoh: iklan advertlets, innity ..

setakat ni yang boleh heartbeat

Bro ahmad said...

ipai..kalau bro problem cari ipai jugak la..hahaa anis tak jadi mandi bungga la..cari anti virus power lepas ni..d

cik najihah said...

hahahah langsung x paham cane nak buat tu

tamlegend said...

t anis tolong ajar pasal kromosom lak...sebab cik tam takde background bio...hehehe

siti kektus said...

haip. kalau kawen betul2 pon ok jugak kak. haha ;)

Abang Stalker said...

kembang la ipai..whahahah ;))

ipai mmg power bab2 cm ni.bole bt laki ni anis..apa lg.hehe ;D

dia bru 23 tau. :P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...