Thursday, July 21, 2011

Cara Cover Diri Bila Kantoi

Haaaaa...haaaa..i know what you did last raye..ngehahaha..tak sapal sapal kan..weeee..selamat pagi sume..i know la what you did just now..i know lah..you intai i kan..hahaha..

tadi mase aku otw nak ke office..kat traffic light..tengah merah..hohoho..lame gak lah kan..sebelah kete aku tadi..tak de lah sebelah sangat..belakang sikit lah dari kete aku..dari ekor mata aku seorg lelaki..aku kan pemalu..segan lah aku nak toleh terang terang..so just usha ikut ekor mata lah..pastoh..dari ekor mata aku rase cam dye pandang aku lah..wah..perasan pulak kao nie..sekali aku berani kan diri tok pandang kete sebelah..memang lelaki pon..and dye mmg pandang kat aku lah..hahaha..

aku bukan perasan mahupun perah santan lah..mase aku tibe tibe pandang dye..tibe tibe dye konon konon pandang side mirror dye..konon betul kan rambut..tak pon konon cabut bulu hidung..sumtin like that la kan..hahaha..kantoi..nak usha cakap la terang terang..nie tak..kan dah kantoi..ngeee..

salu je mcm nie kan..aku pon ginie gak..tapi idak le konon cabut bulu hidung..
selalu aku buat macam nie..aku nak toleh pandang org kebetulan pandangan aku toh bertaut..wah bertaut..tak leh blah..aku pandang sambil sambil garu garu pipi..sambil pelan pelan aku pandang ke depan semula..huuuu..ngeng..

mase aku ikut ayah aku g service ritoh..balik kan aku g makan..aku duduk membelakangi org toh..yg adik aku nie cakap.."angah..cube ko tengok org belakang ko toh..dye makan mcm org tak da gg.."aku pon mula lah..mula kan pandangan anda..pelan pelan..sekali org toh perasan..aku terus konon konon pandang menu kat dinding..lame aku pandang..punye nak cover..adeh...

21 comments:

ArulchelseA said...

malu la dia tu..tu tk bg tau nk ushar2..kena lak cantik mcm hanis ni lg la cuak nk trus usha..kih kih kih..

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

caru baik punye tu,,hahah..

Mohd Hazwan Hashim said...

haha .. mcm mana pun kena ja pandai cover .. :)

oshin-jamel said...

hahahaha!!!!mmg klaka la...sekali mse adk tue ckp die dgr..tue yg standby klu hanis pusing trus tentang mata..kekke!!

Bro ahmad said...

ok cover2 muka tembok hahaa anis..cute ke korek hidung ngaa hahahaa XD

cik najihah said...

hahahaha...ade jugak yg macam tu kan..macam2 skang ni..nak usha cover2

iPai said...

ecece .. malu2 plak .. pandang je .. buat donno ... uhuh

izfanora said...

kahkahkah... lawan jer balik pandangan tue.. bila dier pndang cakap je lah, "saya tau saya lawa, jangan pandang camtu.." :P

Afikah Aziz said...

hahaha dan2 je nak cover pndang menu hehe :p

Abang Stalker said...

hahahaha..cabut bulu idung..HAHAHAH ;))


abg mcm anis r.klu prmpn pndgn abg mmg malu gle kot.tp ble abg nk pndg prmpn,pndg ckit2.


ble da kantoi bt2 le konon tenung bnd lain.hahahah ;D

tamlegend said...

kenapa nak cover2??pandang je la...tak salahkan..hehehe





ps: umo cik tam tak sampai kurun lg...kurun tu dah sama dengan atuk2...

Ku Azhar said...

nk jerit dlu..melon2!! melon!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hehehe

H.J said...

ramai je yang nk usha dia..mata pom liar jugak ni..haha

SoLy SoLicious said...

hahaha... cover2..jgn xcover

Pendamba Mawar said...

baik punya cover na

Zul Fattah said...

haha..tahu pun malu...
singgah balas... terjah haha...
happy blogging...

http://zulfattah.blogspot.com

Hafizi Sakan said...

jalan2..bace jap..n follow blog nieh!!.....(http://kitamengonsi.blogspot.com/..moh singgah n follow!..hehe)

msredcheesecake said...

cik anis,
cam deje vu plak.slalu cam ni kan? kita bukannya layan tenung dia cuma kebetulan je mata bertembung...hheee

msredcheesecake said...

jom layan blogger sporting

http://msredcheesecake.blogspot.com/2011/07/happening-favorite-photo-their-story.html

Sunah Sakura said...

hahaha~ pandai gak anis!

siti kektus said...

sama la kak!

konon2 pandang tempat lain, padahal nak tengok orang tu. :p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...