Thursday, July 14, 2011

Kalau Aku Diberi Pilihan..

tadi lalu lalang kat tepi jalan terjumpa heliza helmi...poyo..jalan jalan kat FB lah...cantik+comel la dye kan kan..kalau aku diberi pilihan..aku nak jadi cam Heliza..baik..alim gitu..aku suke tengok Heliza nie..sejuk mata memandang..lengkap..cukup package seorg isteri..memang layak menjadi icon muslimah..heee..

tak salah kan kalo kite melakukan perubahan..dari yg kurang baik ke baik..dari baik jadi lebih baik..mudah mudahan hati aku terbukak tok jadi cam Heliza..one day la..dari segi rupe..memang tak lah kan..macam langit ngan bumi..buat plastik surgery pon belum tentu leh jadi rupe Heliza..huuuu..tapi dari segi peribadi..pemakain..teringin sangat..cume tak dapat seru lagi..mudah mudahan..amin..
pic aku tangkap mase jalan jalan tadi...comel kan..
tomel gak nie..

p/s:Wanita yang cantik tanpa peribadi yang mulia, umpama kaca mata yang bersinar-bersinar, tetapi tidak melihat apa-apa..

24 comments:

siti kektus said...

muka cantek, hati belum tentu baik nya pon baik kan kak~ ;)

Syazwan Che Deraman said...

bekas awek gua nie..

*tetiba teringat kisah lama kami *

rara pinkmafia said...

ya ampun.dye mmg cantek kan.besh nya jalan2 jumpa retiss.hehe

~syue syada~ said...

jalan2 kat fb ea?hehe

dia memg cantk.tringin gak nak jd mcm dia..mudahan2 satu hari nanti..insyaAllah..

aizamia3 said...

biarlah kecantikan luaran tu seiring dengan kecantikan peribadi.. ;)

SyahmiFikri said...

kecantikan dalaman lebih mendapat perhatian! hehe

tamlegend said...

belum layak lg nak dapat bini mcm heliza...sigh...

H.J said...

moga cepat2 dapat hidayah..hee

Cik Ana said...

sy pun ada jgk tpk mcm anis..hehe..
tringin nak mcm heliza...mmg ske tgk heliza ni..dia mmg layak jd icon muslimah... =)

Abang Stalker said...

awek lme abg.ahaha

anismelon said...

@siti:tawu tak ngape..tp kalo cantik luar cantik dalam lebih bermakna..heee..

anismelon said...

@syazwan:aish..dan dan masing masing ngaku awek..ish..

anismelon said...

@sis rara:tahu tak ngape..cantik kan..mate bolat nye..biase lah..anis jalan jalan je selisih ngn retis..ingt akak je leh..ngeahaha..

anismelon said...

@syue syada:tawu tak ngape..mudah mudahan kite dpat jadi cm heliza ye..amin..

anismelon said...

@azamia3:yup..btl toh..seiring dan sejalan lg cantik..cm heliza..hehe

anismelon said...

@syahmi:yeke nie..yeke..yeke..weeee..kalo tak cantik xpe ke??weeee

anismelon said...

@tamlagend:weeee...insyaallah leh dapat peribadi cm heliza..muke toh..suh gul toh plastik surgery ye..ngehehe

anismelon said...

@H.J:mudah mudahan..amin..:)

anismelon said...

@cik ana:same same kite tiru heliza t ye..hehehe

anismelon said...

@abang stalker:eheh..td pon ade org ngaku bekas awek..kenape ditinggal kan gul yg baik lagi santik ini abg oi..ish ish..

Bro ahmad said...

mcm kenal je..dia ada blog kan?

cik najihah said...

die sangat2 cantik

Fad said...

luar dalam kena cantek la beb...ni ada entry tuk kamu..

http://dilamin.blogspot.com/2011/07/follow-blog-dan-like-page-org-pun-dapat.html

nabila faryzza said...

sama la. suka heliza jugak. cantik kan dia. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...