Saturday, July 30, 2011

Segmen:BEN ASHAARI..CANTIK TAK..

Santai Bersama BEN ASHAARI
Salam sume..rini tak tau nak merepek ape..idea belum mari..so nak join segmen abg ben nie..nak join jugak klik klik sini..abg ben..

aku rase..dalam banyak banyak pica yang aku tangkap..aku paling suke pica yang nie..aku rase macam cantik..sebab ape tau..seabab tangan aku nie fail sikit bab snap snap pic nie..weee..bukan fail sebab tak reti..sebenarnye malas..adik aku suke benau suruh aku tangkap pic dye..aku nie..hahaha..malas kot..sekali dua takngape..kalo memanjang suruh..maka hasil nya..memang hasil yang tak ikhlas la kan..tapi yang nie aku ikhlas..pic nie aku tangkap mase family day dekat Teluk Batik..aku rase cantik..ombak dye lah aku rasa cantik..korang rase??wahaha..ikut korang lah nak rase ape..heeeee..

21 comments:

DaYaH JeLitA said...

Haii saya datang dari segmen..baik2 fon jatuh dalam air kang...huhu...jom singgah ke blog saya^^ : Segmen Ben Ashaari | Aku Penyayang

DoodleLicious said...

wahhh pantasnyer join

salam perkenalan
n keep in touch ya
^___________^

mrs puex said...

salam..

singgah dari segmen abang ben..

dh folow u..

jom singgah my belog :

http ://mrspuex.blogspot.com

Abang Stalker said...

canti3! :D


haha..ni 1st time amik pic centre ke? :P

MiSs ChUbBy ChEeK said...

nice pic..!!!
singgah dari segmen abang ben...
singgah sini plak..

http://misschubbycheek.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-jom-letak-gambar.html

Bro ahmad said...

cantik anis..nak join tak tau letak gambar apa hmmm

Azzah said...

cantik la..spontan gitu..singgah sini..saya pun join

iPai said...

wah ni gambar anis ke ? cantik2 .. patut laa buat post pasal hot kat atas tuh .. heehhee


kadang2 cantik tak cantik ni lain kira .. photogenic tuh satu hal juga ..

iPai said...

so dalam pic ni anis photogenik loh !!

siti kektus said...

kite sokong akak lah tang ombak tu canteekk~ hehe ;)

SoLy SoLicious said...

Dtg dr segmen BA nengok2 gmbr kamu^__^

http://soliciousstorynory.blogspot.com/2011/07/segmen-ben-ashaari-ajak-nengok-gambar.html

NoRa DaDiLLa said...

dtg dr segmen abg ben juge...=))

http://noradadilla.blogspot.com/2011/07/segmen-ben-ashaari-gambar-terbaik.html

Syarlynna Sarawak said...

Bersih semacam pantai :D
Sweet gambar ni

salam singgah dari segmen Ben :)

Lulu Caldina said...

peace dear :)

QasehSuci said...

peace no war...

http://cintaqasehsuci.blogspot.com/2011/07/segmen-ben-ashaari-dan-blogger.html

ked said...

comelnye adik die..

dtg dri segmen abg ben gak..
http://dearked.blogspot.com/2011/07/segmen-ben-ashaari-dan-blogger.html

aq noor said...

cantik pic!

http://aq-islam.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-nak-tengok-gambar.html

fida said...

gambar yg sempoi. :)

lame da x pgi laot. :)

singgah dri segmen abg ben. :D

Aku DaN SeSuAtU said...

nice pic..jom jenguk2 my pic pula

http://cheritasesuatu.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-mesra-blog-dengan-gambar.html

mirah said...

nice pic...drop by here..=)

PeRmAtA bIrU said...

sonoknya main2 di gigi pantai...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...