Thursday, July 7, 2011

Bloglist:PENCARIAN CIK EN DAN BLOG

kak intan..anis join..sowi lah tak berkesempatan semalam..bzzzzz..(konon)..heeee..

hurm..okek..anis sa akak tawu anis suke warne ape kan..heeee..malu nak cakap warna ape sebab blog anis tak melambangkan warna kegemaran pon..weeee..kalo ikut blog blog anis cam biru biru turquoise gitu..tapi senanye anis gardis pinky kan kak...wuuu..tapi kat header anis ade lah kan gabungan kale pink..so anis nak pilih pink and biru..akak pilih lah yg dominan okek..

hurm..ape yg menarik kat blog anis??macam macam ada..weee..kat blog anis anis cerite ape je yg terlintas..ape yang berlaku dalam kehidupan seharian..ape ape info yg anis tawu lah kan..anis akan share kan..so rajin rajin lah jengah bolg anis ye kak..and kawan kawan yg len..jemput..:)

korang yg len nak join gak..sile sile..jemput..pencarian cik en dan blog..

4 comments:

Bro ahmad said...

merah bro suka..FERRARI cun wot wot

eintan nurfuzie said...

hahhaha..cmni nink uat keptusann ni...rasa warna biru yg lebih banyak dri pink..huhu...akak masuk biru la yek dear

anismelon said...

hehehe..tak pe tak pe..mane mane pon anis tak kisah..dua dua anis suke..:D..

ninie_azriena said...

datang dari segmen cik en..gud luck ya :)

ninie join juga..jom usha =)
http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/pencarian-cik-en-dan-blog.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...