Friday, July 8, 2011

Follower anis yg ke 800

DUNIA EDY
alahai cik edy..anis punye break beskal tak makan lah..toh yg telajak pai ke 803..adus..memandang kan anis nye print screen pon tak berfungsi kan..so anis tepek header jela yup..okek kalian..meh bace sini kejap..nie ha..na tunjuk follower anis yg ke 800 nie..cam tak adil lak if tak buat kan entry tok beliau kan..sebelum nie buat tok yg lain lain..so nie entry tok cik edy kite..cik edy nie harus dan wajib lah seorg lelaki..tak pernah lagi dengar edy nie name pompan kan..huuu..:p..okek..aku tak tau ape ape lg sal beliau sebab beliau datang and aku kenal dari segmen abg ben yg baru nie..segmen kritik mengkritik nie..so jom la kite same same kenal ngn dye erk..:)..eh nie pestime lelaki..kalo tak berturut turut perempuan..huuuu..kire lelaki melayu terakhir la konon nye nie..wuuu..nak ngorat dye??ngorat lah..kalo bini ke tunang ke gf dye ke ngamok kao tanggung la sendiri..ngeeee..klik la mane mane words yg berkale..sume menuju bahagia..wahaha..menuju ke blog beliau lah..

p/s:cik edy sile sile lah pm anis name penuh and alamat kat fb yup..itu pon kalo sudi terima pemberian anis yg tak seberapa lah..tq..

11 comments:

Edy Ramanov said...

alahai, time kasih banyaklah cik anis buat satu entri pasal edy ya. hehehe.

ni nama betul edy dan alamat fb edy:

Ahmad Fuad Ab Rahman
http://www.facebook.com/edyramanov

dwaty said...

wah dah 800... tahniah...

Bro ahmad said...

anis,tahniah kat awak..bila la blog seposen ni...merangkak2 ^_^

SoLy SoLicious said...

wahh..bestnye...dah sampai 800.. Tahniah !!!!!!

Bro ahmad said...

anis, macam mana nak buat blog active roll mcm anis..ajar bro yea?

syarifahsidrus said...

800 tu~~huhuh
tahniah..
eh2,header baru ye ?
nice!

tamlegend said...

untung la~~~

ladymariah said...

i ada buat contest kalau sudi join la yer...

http://ladymariahthehardcoreblogger.blogspot.com/2011/07/contest-pantun-ramadhan.html

dzafira said...

tahniah anis... :))

Bella Bell said...

congret! 800 dah :)


nak hadiah jugak! hehehe!!~



^^

cik najihah said...

wah dah 800 hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...