Sunday, July 31, 2011

Segmen:BW SAMBIL TAMBAH FOLLOWER

Talk About Everything
salam sume..mula kan hari mu dengan senyuman..heeeee..aku mula kan hari aku dengan join segmen nie ye...heeee..korang korang nak join same klik klik lah pica atas nie..

okek..tuan tanah suruh terangkan sikit pasal blog kite..
hurmmm..okek..blog anismelon yang nie mula beroperasi pada 15.Feb.2011..kire sekarang blog nie dah berusia 5bulan 16 hari..haaaa..baru je lagi nie..so far..follower 920orang yang baik hati..heee..blog nie menceritakan ape ape je yang terlintas..tentang diri..ape yg berlaku seharian pada owner blog..info info semasa and so on..nak tau lebih jenguk jenguk la ye..heeee..yang pasti sume entry santai..tak da istilah serious dalam berblog nie..yeke..ye la kot..

so aku na tag..

7 comments:

Bro ahmad said...

YES kena tag hahaa jom sume sume follow blog bro ahmad ni..d cian kt bro hmm

rajinnya anis join segmen p

Cik bunga mawar said...

wah tahniah anis,
baru 5 bulan 16 hari jadi blogger dah ada 920 follower...

cik bunga ni,
dah dekat 3 tahun jadi bloger kot, baru ada 66 folower-baik-hati-nak-follow

cer cite apa rahsianye :)

Abang Stalker said...

aduyai..kne tag.hahaha ;D

yela anis..nti abg join. ;)tq adik manis~

sergeant keroro said...

gudluck XD

iPai said...

alamaks . cam ne ek .. heheh ...

apap pon trima kasih ye anis sebab tag ..

selamat menyambut ramadhan ..

waah, baru beberapa bulan follower dah ramai gitu, dasat ye ..

Fadzmie Mohamad said...

5 bulan lebih ---> 920 follower.
Fuhhh~ memang mantap! ;)

Fie Anis said...

Singgah sini sambil folo dr segmen yang same...=)
Salam perkenalan..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...