Saturday, July 23, 2011

Persoalan GA dan Galaxy Ace...

Ape nak merepek hari nie erk..hurmmmm..tak da mood la pulak kan..yg GA ayamas toh aku rasa macam nak stop kan jelah..huuuu..aku dari hari keluar kan entry GA toh semalam lg dah fikir fikir nak bg je kat sape sape kupon toh supaya aku tak rasa membazir duit aku membeli nya..huuuuu..boleh tak ginie??stop kan GA bg je kat sape sape..aku rasa macam lame sangat nak tunggu 27hb toh..adeh..
cantik kan..

okek okek..kembali pada tajuk..td haku pg bayar bil berokband..aku kira kira macam 2bulan aku tak bayar bil nye..sekali org toh cakap aku tak bayar sebulan je..okek la toh kan..selamat duit aku lagi RM68 hengget..lepas aku bayar toh aku pg lah tengok henset..org kedai henset toh promote aku henset Samsung Galaxy Ace..hurm..aku tengok macam berminat..and macam menarik je..tapi takut nanti rosak menyusahkan hidup aku..

tp siyus cakap cantik and banyak function..nak beli tak nak..nak beli tak nak..huuuuu.dok berkire kire nie..aku bukan kesah sangat pon dengan function yg bersepah sepah toh..tapi enset toh nampak cantik gitu..hurmmm..ayah kuh dah bagi doit ritoh tok beli enset..hurmmm..nak beli tak nak..nak beli tak nak..weeee..delema aku..

p/s:tak pe lah..dua persoalan aku nie..KIV dulu..nanti akan ku fikirkan semula lepas pulang..aku nak pergi rumah opah aku nie..tolong ape yg patut..esok ada kenduri tahlil berserta kenduri sambut puasa..aku tak dapat pegi besok..so tunjuk kan muka aku yg cantik nie hari nie..jemput jemput lah datang yup..

10 comments:

EYFAalias said...

eyfa pn minat hp ni! grrrr!

H.J said...

galaxy ace..beli la..blh kita buat geng..hak3

Bro ahmad said...

bestnya...jgn tanya..berkenan sambar je, ga jangan stop..bro ahmad nk join,

Fad said...

teruskan jela GA tu...hmm..hp tu pun beli la gak..sbb samsung..hehe..akk pun pakai samsung android galaxy s..blh update blog kat mana2 je

Freaky said...

galaxy ace. sangat menggoda =_=

Afikah Aziz said...

fuyooo beli2 jgn xbeli hehehe :P

tamlegend said...

umah opah ktne???nak dtg ni...cik tam ada kat perak ni...

Cinderella said...

minat hp ni jugakk...!!grrr tegok abg pakai besh jer..application pon banyak..huhu

siti kektus said...

esok pon kite wat tahlil juha~ ^^


teruskan je la ga tu kak. kite baru nak join. hihi ;)

Abang Stalker said...

nk bli henset pun ayah bg duit?untung la anis...


abg bli sdri je sumenya. :)

ank prmpn xpe la kot kn.ala..klu bli pastu nyusahkn baik xpyh anis.byk lg model2 yg cantik.

tp klu nk yg latest dan yg digilai ramai mmg galaxy ace la. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...