Wednesday, July 27, 2011

GA:Anis..Nak Kupon Ayamas Boleh??

ENTRY GAM UHU TILL 27/7/2011..NEW ENTRY PLEASE SCROLL DOWN..TENKAYU..


Morning..Salam Jumaat..Memandangkan aku susah hati pasal kupon nie..and atas cadangan mereke nie abg stalker dan nuyui..dan memandangkan hari Ahad aku akan berangkat ke Terengganu..so aku nak tinggal kan sedikit assignment..boleh tak??boleh kan jela..so dengan berbesar hati aku nak buat GA..ade ke orang nak join GA aku nie..harap harap ada lah..kot kot lah mase puasa nanti nak makan produk ayamas banyak banyak..nak berbuka puasa dengan yang tersayang ke..jemput jemput lah join GA aku nie erk..

1-Buat satu entry bertajuk..GA:Anis..Nak Kupon Ayamas Boleh??
2-Tepek banner kat atas nie..linkan..
3-Lengkapkan slogan nie..Anis..saya(nyatakan nama) nak kupon nie sebab....(tak lebih dari 50patah perkataan)
4-Tagkan dua orang rakan anda(tak wajib)kalau rajin..tak nak tag ajak ajak lah rakan rakan anda memeriahkan majlis
5-Dah siap??tinggalkan link entry anda kat entry nie yup..

senang je kan..pemenang akan dipilih berdasarkan slogan yang berjaya menarik hati aku..korang buat lah slogan sedih sedih ke...sedih+kelakar ke..janji menarik perhatian aku..tapi jangan lah mengarot sangat erk..huuu..

p/s:tarikh tutup:27/7/2011..jam 11.59pm..(Rabu)..aku akan cube pos sebelum puasa lah..kalau ada kesulitan amat lah dikesali dan minta dimaafkan..terima kasih..

36 comments:

Afikah Aziz said...

ok insyaAllah..ade idea dan masa ika join hik3x..sbnrnye xpnh join ape2 contest,GA,segmen hehe..tu yg xtau nk join cmne,ika buta IT tu yg susah hehe :>

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

ahakz!! akhirnya GA menyusul juga!!

Norhisham Nordin said...

nak join...

http://norhisham-nordin.blogspot.com/2011/07/ga-anisnak-kupon-ayamas-boleh.html

Fad said...

alamak..sukanya ayamas..tp xreti wat slogan..mlm ni akk cuba ea..haha

Niena Pengembara Ilahi said...

salam ziarah.. :( sorry sempat senyum jer kt sini :D

Pendamba Mawar said...

waw.insyallah.

rara pinkmafia said...

wahhhh anis buat GA,hehehe.nasib akk tak minat ayamas,kalau x dh lame join.

L-mi Redzz said...

ok, dah join..thnks 4 d inviting k.. =)

http://botetdingdong.blogspot.com/2011/07/ga-anisnak-kupon-ayamas-boleh.html

nur aziah said...

yunk.... azie dah join... tq dear.. !!!
=)

http://coretanhatiku90.blogspot.com/2011/07/gaanisnak-kupon-ayamas-boleh.html

nur aziah said...

yunk.... azie dah join... tq dear.. !!!
=)

http://coretanhatiku90.blogspot.com/2011/07/gaanisnak-kupon-ayamas-boleh.html

belogkayangan said...

anis! BK da join.. hehe

http://belogkayangan.blogspot.com/2011/07/gaanisnak-kupon-ayamas-boleh.html

aquatwins932 said...

saya nak join nak join :D

http://likeapaperandpen.blogspot.com/2011/07/ga-anis-nak-kupon-ayamas-boleh.html

Abang Stalker said...

perghh..mantop.dun wory anis,abg akn join k.da tentu sbb abg kn Abang~ ;)

take time ckit nk uruskn segmen abg. :)

Fad said...

yuuuhuuu!akk dtg..awk di tag kat sini tau.tau.tau..hehe..jap lagi akk join GA anis ea...lapo nak ayams

http://dilamin.blogspot.com/2011/07/kempen-senyum-1-blogger-by-kimiez.html

msredcheesecake said...

cik anis, msred nak kupon ayamas

http://msredcheesecake.blogspot.com/2011/07/ga-anis-nak-kupon-ayamas-boleh.html

mate saya bulat said...

MSB juin taw :D

http://sitizarizza.blogspot.com/2011/07/gaanisnak-kupon-ayamas-boleh.html

Bitter said...

Assalamualakum kak anis :)
saya nak join boleh?hihi
ni link dia:
http://newbie-stalks.blogspot.com/2011/07/ga-anisnak-kupon-ayamas-boleh.html

iPai said...

hampir2 terlupa .. sori kalau lambat nak join .. hehe ..


http://ipai-ans.blogspot.com/2011/07/gaanisnak-kupon-ayamas-boleh.html

iPai said...

wewwwiiit .. folower nak sampai 900 dah .. uhuhuh

yazidy said...

leh lak aku lupa nak letak link kat sini.. haha!!

http://theplainyard.blogspot.com/2011/07/plain-ga-anis-nak-kupon-ayamas-boleh.html

cik najihah said...

akak anis..sory lambat..baru dapat on9..jap ag kite join ye..

cik najihah said...

http://najihahfara.blogspot.com/2011/07/gaanisnak-kupon-ayamas-boleh.html

fiQ'Ra said...

saya menjoinkan diri =)

http://fiqrakendet.blogspot.com/2011/07/gaanisnak-kupon-ayamas-boleh.html

tqvm~

'Ainun Qalbi said...

saya membusykan diri disini yer..
http://ainunqalbi.blogspot.com/2011/07/gaanisnak-kupon-ayamas-boleh.html

dzafira said...

Anis, sy join nanti tau.. tak ada masa lg la..

Sebenarnya malas.. hehe

baby said...

join !
if salah papew...bgtau cpt2 yerr..hehee~

http://nonasani.blogspot.com/2011/07/gaanisnak-kupon-ayamas-boleh.html

Bro ahmad said...

anis bro ahmad join yea..harap sudi baca

http://www.trioseposen.com/2011/07/gaanisnak-kupon-ayamas-boleh.html

IntaNBerliaN said...

Ibu Alisha dah join..

http://intanberliangacontest.blogspot.com/2011/07/gaanisnak-kupon-ayamas-boleh.html

TQVM

Nana said...

http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/07/gaanisnak-kupon-ayamas-boleh.html

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

done dear..moge leh dpt!!

http://nuyuijoinsanesini.blogspot.com/2011/07/gaanisnak-kupon-ayamas-boleh.html

ayam owh ayam,nantikan kedatangankuuuu..

mama irfan said...

salam...
mama irfan join ya... tq

http://mamalurveirfan.blogspot.com/2011/07/gaanisnak-kupon-ayamas-boleh.html

Cik Rose Cute said...

join...

http://hairulizacontestga.blogspot.com/2011/07/gaanisnak-kupon-ayamas-boleh.html

YaNNa said...

Salam..

saye join ye.. harap menang..

http://yana-giveaway-contest.blogspot.com/2011/07/gaanisnak-kupon-ayamas-boleh.html

TQ

Abang Stalker said...

skt2 pun sibuk nk join..:)sory anis..abg lwt.

http://coretanakhir.blogspot.com/2011/07/gaanisnak-kupon-ayamas-boleh.html

fieda said...

http://sukahati-fieda.blogspot.com/2011/07/gaanisnak-kupon-ayamas-boleh.html

JOIN..

Nayab said...

http://pakfun2.tk
http://n70nbox.tk

Meat me, i am single girl... form Pakistan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...