Wednesday, July 20, 2011

Tutorial Banner by Acik

Malam sume..heeee..on on blog tadi..bace bace komen..ade komen dr dak acik nie..huuuu..dye wat tutorial sal photoscape..korg korg tau ke ape kebende nye photoscape nie??photoscape nie adik beradik photoshop la jugak..tapi lagi simple..tak de photoscape lagi??leh download kat sini ye..kalo tak de la kan..photoscape..

try try la yup..huuuu..aku dah lame gak la pakai photoscape nie..dari tahun 2009..aku tau pasal animated gif nie..tapi tak terfikir pon na wat banner banner cam acik nie ha..kretip..blog aku dijadikan model tok tutorial..hehehe..terharu sekejap..nie ha yg acik buat..
korang korang kalau nak belajar g klik klik blog acik ye..sini sini..tutorial banner..thanks yup acik..sangat kreatif kan...comel je..

7 comments:

cik najihah said...

nak tukar banner dengan dielah hihi

Acik said...

heheheeee ... cumil cik anismelon. tq for this post yer! :)

syarifahsidrus said...

nak jugak..huhu

iPai said...

owh ni laa tuan banner tuh ..

hehe .. achik tuh baik tau, dia banyak tolong org ..


blog hanis ni kemas laa .. comel lagi .. n tak berat .. so ok laa ..

cuma bab lagu tuh, kalau takut2 orang tak suka, cuba set volume dia sayu2 sikit .. kalau sapa nak dengar, boleh dia sendiri kuatkan ..

yg lain semua cun laa

tamlegend said...

nak tahu juga umo ke...??he. lebih kurang dua setengah dekad kiranya...hehe.ok?

tamlegend said...

eh...keme soh kirim salam jela anis..takde pulak kata nak kawin...kalo nak kawin ok juge...hehehe...leh jd adik ipor anis...huhuhu...1dekad bersamaan dengan 10tahun...setengah dekad ain agak2 brape???hehe

Abang Stalker said...

hidup acik,hidup acik! ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...