Friday, July 29, 2011

Pemenang GA Kupon Ayamas

Salam sume..huuuuuu..aku baru pai umah nie dari Ganu..penat owh..tapi disebab kan janji..aku gagahkan jugak..okek..first of all..aku na cakap..sori sebab lambat..aku ingat ke balik semalam..tapi rupenye balik rini..time kasih pada yg sudi mengejoinkan diri dalam GA aku yang tiba tiba nie okek..even tak ramai cm contest aku dolu..aku tak kisah pon sebab memang tibe tibe pon..membazir itukan amalan syaitan..okek okek..kite terus kan jela erk..penat nie..nie pemenang nye..dan senarai yg join..

Contest - Give Away - Yana
aku pilih akak nie sebab beliau cakap anak beliau Adam tak makan makanan lain melainkan ayamas..so aku berikan pada beliau kupon nie..mudah mudahan anak beliau Adam cepat membesar..pada yang join..blog akak nie yg no 21..lawat lawatlah beliau yup..


1-http://norhisham-nordin.blogspot.com/2011/07/ga-anisnak-kupon-ayamas-boleh.html
2-http://botetdingdong.blogspot.com/2011/07/ga-anisnak-kupon-ayamas-boleh.html
3-http://coretanhatiku90.blogspot.com/2011/07/gaanisnak-kupon-ayamas-boleh.html
4-http://belogkayangan.blogspot.com/2011/07/gaanisnak-kupon-ayamas-boleh.html
5-http://likeapaperandpen.blogspot.com/2011/07/ga-anis-nak-kupon-ayamas-boleh.html
6-http://msredcheesecake.blogspot.com/2011/07/ga-anis-nak-kupon-ayamas-boleh.html
7-http://sitizarizza.blogspot.com/2011/07/gaanisnak-kupon-ayamas-boleh.html
8-http://newbie-stalks.blogspot.com/2011/07/ga-anisnak-kupon-ayamas-boleh.html
9-http://ipai-ans.blogspot.com/2011/07/gaanisnak-kupon-ayamas-boleh.html
10-http://theplainyard.blogspot.com/2011/07/plain-ga-anis-nak-kupon-ayamas-boleh.html
11-http://najihahfara.blogspot.com/2011/07/gaanisnak-kupon-ayamas-boleh.html
12-http://fiqrakendet.blogspot.com/2011/07/gaanisnak-kupon-ayamas-boleh.html
13-http://ainunqalbi.blogspot.com/2011/07/gaanisnak-kupon-ayamas-boleh.html
14-http://nonasani.blogspot.com/2011/07/gaanisnak-kupon-ayamas-boleh.html
15-http://www.trioseposen.com/2011/07/gaanisnak-kupon-ayamas-boleh.html
16-http://intanberliangacontest.blogspot.com/2011/07/gaanisnak-kupon-ayamas-boleh.html
17-http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/07/gaanisnak-kupon-ayamas-boleh.html
18-http://nuyuijoinsanesini.blogspot.com/2011/07/gaanisnak-kupon-ayamas-boleh.html
19-http://mamalurveirfan.blogspot.com/2011/07/gaanisnak-kupon-ayamas-boleh.html
20-http://hairulizacontestga.blogspot.com/2011/07/gaanisnak-kupon-ayamas-boleh.html
21-http://yana-giveaway-contest.blogspot.com/2011/07/gaanisnak-kupon-ayamas-boleh.html
22-http://coretanakhir.blogspot.com/2011/07/gaanisnak-kupon-ayamas-boleh.html
23-http://sukahati-fieda.blogspot.com/2011/07/gaanisnak-kupon-ayamas-boleh.html


p/s:bagi yg tak menang toh..try lagi next time okek..kite bagi pada yang lebih memerlukan..kak yana..nanti pm anis alamat and name penuh erk kat Fb..tq..

21 comments:

aquatwins932 said...

haha.. no problem la.. saya dah cukup puas dapat masuk bertanding.. like i said before.. saya x pandai sangat makan ayam.. x pandai nak ratah sampai abes.. haha.. so, biar la orang yang dapat menikmati nya lebey yang dapat an.. x membazir gitu :D btw, ty ea sebab sudi send notis pasal result GA ni ^^

fiQ'Ra said...

alhmdulillah..rezeki adam ;) hehe~

mate saya bulat said...

sokaay tapeww. MSB tak kesah :D

msredcheesecake said...

Bagi je kat adik adam tu.... Mesti dia n mama dia suka...hhheeee

Bitter said...

takpe..rezeki puasa adik kecil comel tu :) anyway..rase pengalaman masuk GA pun okay :)

iPai said...

wah tahniah ka akak ni .. rezeki adam tuh .. hehehe

iPai said...

laa, anis kene lagi ke .. aish .. susah juga kalau dah macam ni ..

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

ahakz..nmpknya mmg yui xmemerlukan lg ni..hahaha..

Ku Azhar said...

aiyookk! :D

siti kektus said...

untung adam. dapat makan ayamas. :)

rezeki2. ^^

dzafira said...

Patutlah anis lama tak update blog.. Sori anis sebab tak join.. Tak sempat ari tu..

apik pehe said...

huhu..ramainyer

Abang Stalker said...

tahniah kak yana..:)dasyat adam ni,mkn ayamas je.haha

Afikah Aziz said...

ehehe tahniah kpd pemenang...comel je ank kakak tu :)

Acik said...

tahniah kepada pemenang. cuba lagi kepada yg lain-lain. heheheeee

Bro ahmad said...

tahniah kepada pemenang..sob sob waa

'Ainun Qalbi said...

bukan rezeki kita agy.. tahniah pada pemenang...

rara pinkmafia said...

wahhh ramainya pemenang.

YaNNa said...

salam..

anis yang manis,
TQVM dear... tq sgt2 sebab bagi peluang kat Adam menang.. rezeki die la kan.. doa2kan la anak akk ni untuk makan nasi akan datang.. lambat pun takpe, asalkan die rase nasi bile mase da sampai.. memang nampak pelik, tapi tu la hakikatnye..

Norliyana Ramli,
198, jalan politeknik 5,
taman politeknik,
71050 port dickson,
N9

0136326085

TQVM dear.. terharu ni..
*1st time menang GA..

umiliza989 said...

tahniah kepada semua pemenang...umiliza989 xdan nak join

L-mi Redzz said...

tahniah kpd kak yana..rezeki adam d bulan puasa ni..harap dia suka... =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...